Programación TV - TELETEXTO.COM

Programación de À PUNT

À PuntMiércoles 19 de febrero en À Punt

07:00

Les notícies del matí Un espai informatiu innovador, presentat per Clara Castelló i editat per Elpídia Bellver. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí, per la ràdio i la televisió d’À Punt simultàniament. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d’anàlisi.

10:00

Música de banda Actuació de la Fundació Musical Manuel de Falla d'Illecas al Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València 2019.

10:35

À punt directe De dilluns a divendres, Carolina Ferre i la seua colla de col·laboradors destarifats ens acompanyaran per a comentar l’actualitat més divertida. A continuació, Sonia Fernández i Joan López connectaran en directe amb els diferents ... Leer +

11:20

Llocs sagrats En les terres altes de Jordània i els deserts de l'Aràbia Saudita es troben les restes de dues ciutats com Petra i Hegra, construïdes pels nabateus fa més de 2.000 anys. La història d'aquest regne, gràcies a nous descobriments, es... Leer +

12:15

Els bibliotecaris Els bibliotecaris es troben amb una de les cases encantades que hi ha darrere d'una llegenda i es proposen destruir-la.

13:00

Terra viva La nostra gent i el nostre entorn. Llauradors, artesans, vinaders, pescadors i aquells que estimen la natura seran els protagonistes del programa presentat per Jordi Payà i Enric Navarro.

13:55

À punt notícies migdia Presentat per Victòria Maso i Isabel Sánchez.

15:10

Atrapa'm si pots Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

16:00

El paradís de les senyores Vittorio cuida d’Andreina, mentre que tots en el Paradís es pregunten per què estava fora. Paolo, l’amic de Federico, impressionat per la increïble veu de Tina, li demana que siga la cantant de la seua banda, però ella s’hi nega. ... Leer +

16:50

À punt directe De dilluns a divendres, Carolina Ferre i la seua colla de col·laboradors destarifats ens acompanyaran per a comentar l’actualitat més divertida. A continuació, Sonia Fernández i Joan López connectaran en directe amb els diferents ... Leer +

19:30

La gastroneta en ruta El preciós poble d'Aín serà la destinació de hui de La gastroneta que, conduïda pel xef Lluís Penyafort, segueix la ruta dels moriscos. Lluís visitarà el celler de Romàn Rivas, un jove que ha canviat de vida radicalment. A La gast... Leer +

20:00

20h ntc Presentat per Marta Ventura i Mathies Muñoz.

21:50

No tenim trellat En esta nova entrega de No Tenim Trellat, Òscar Tramoyeres aborda amb humor com enteníem l’amor abans els valencians i com ho fem ara; com han canviat les relacions; el sexe… Un programa empalagós, farcit de dolçor i no apte per a diabètics.

23:00

Al malnom, bona cara En tots els pobles valencians, la pràctica de l’esport és notòria i evident. I com deveu saber, darrere dels esports hi ha un fum de malnoms. Per això, Mariua ha decidit suar la camiseta i buscar els malnoms que s’amaguen en un poble en forma, Almassora.

23:25

Al malnom, bona cara Els habitants d’Oliva tenen un malnom històric: pixapolits. A més a més, els veïns dels pobles del voltant, amb simpatia, els anomenen també jalleps o llepons. En fi, que és el territori més adient perquè una investigadora com Mariua hi vaja.

Películas

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?

En musica.com