Programación TV - TELETEXTO.COM

Programación de À PUNT

À PuntDomingo en À Punt

07:00

DORAEMON Doraemon és un gat robot que ve del futur per ajudar el seu inseparable amic Nobita. Amb Suneo, Gegant i Shizuka, viuran mil aventures.

07:20

DETECTIU CONAN Conan és un famós detectiu a qui un verí ha convertit en xiquet. Ara ha de continuar treballant, però ningú pot descobrir qui és en realitat!

07:45

2HANDS Mà Blava té una bonica caixa buida. Per a omplir-la, demana a la reina Núvol que li envie tres regals. Del núvol plouen tres gotes grans, que es transformen per l'aire en tres bambolles dins de les quals apareixen tres coses diferents.

07:50

NODDY, DETECTIU DE JOGUETS Sèrie de DreamWorks que porta els preescolars a aventures emocionants i plenes de diversió. Toyland és un món acolorit ple de dinosaures, trens, unicorns, robots, pirates i encara més. Hi coneixerem Noddy, el curiós i entusiasta i... Leer +

08:05

OLIVIA Olivia és una xiqueta que creu que pot ser, o aconseguir, tot el que es propose. La seua confiança s'encomana a les xiquetes de tot el món perquè somien en gran.

08:15

EL GAT AMB BOTES L'heroi felí favorit dels xiquets, gran seductor i expert en llet, es calça les seues famoses botes i salta a l'acció per a protegir als indefensos habitants de Sant Llorenç de vilans de tot tipus. Gens pot interposar-se en el seu camí... excepte una bola de pèl.

08:45

MARATÓ I 10K DE CASTELLÓ Retransmissió de la desena edició de la Marató de Castelló i la VII 10K amb Xavi Blasco i l'equip del programa A Córrer.

12:30

VA DE BO La parella formada per Aida i Nerea s'enfronta a la d'Ana i Joana pel títol de campiones a la final del V Circuit Femení sub-23 de raspall. L'encontre tindrà lloc al trinquet d'Alcàsser, a l'Horta Sud.

13:55

À PUNT NOTÍCIES - CAP DE SETMANA Presentat per Vanessa Gregori i Carles Claver.

15:00

ATRAPA'M SI POTS CAP DE SETMANA Programa concurs de cap de setmana divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

16:00

TOT À PUNT Tot À Punt, TàP, és el programa de zàping que resumeix i selecciona setmanalment, en clau d'humor, els continguts d’À Punt Mèdia.

17:00

FUTBOL: HÈRCULES CF - UE LLAGOSTERA Hèrcules i Llagostera s’enfronten aquest diumenge a l’estadi José Rico Pérez, en encontre corresponent a la 25ena jornada del campionat de Lliga al grup tercer de la Segona Divisió B. Es tracta d’un duel directe en la lluita per l... Leer +

18:55

MARATÓ I 10K DE CASTELLÓ Retransmissió de la desena edició de la Marató de Castelló i la VII 10K amb Xavi Blasco i l'equip del programa A Córrer.

19:45

JO EN SÉ + QUE TU Concurs amb preguntes i respostes, presentat per Alícia Ramírez, en el qual els concursants s’emportaran diners en funció dels coneixements però també de l’estratègia de joc.

20:30

À PUNT NOTÍCIES - CAP DE SETMANA Presentat per Vanessa Gregori i Carles Claver.

21:15

DIUMENGE, PAELLA Hui hi ha un convidat molt especial a la taula dels Costa: Enric, qui diu ser la nova parella d’Elvira. Josep vol protegir a la família dels robatoris que s’estan donant per la contornada, i és que ell ja ha trobat coses a faltar.... Leer +

21:45

MERLÍ Els peripatètics se'n van de convivències al Montseny i el Merlí es consolida com el professor preferit dels alumnes. La Mònica fa un acostament al Gerard. El Gabi es fa molt amic de la Quima.

22:35

LA FOSSA L’assassinat d’un jove que treballa en l’exhumació d’una fossa de la guerra civil obre una investigació policial que revelarà crims passats i recents. Els personatges que accepten el dolor es reconciliaran amb el món i amb ells mateixos. Els que no, no s’alliberaran del patiment.

23:15

BELLEVUE Bellevue és un misteri basat en un xicotet barri obrer amb molta ‘gent bona’ que viu bé i que s'assegura que els seus veïns també ho facen. La detectiu Annie Ryder, amb una personalitat intensa que sempre ha xocat amb la seua ciutat natal, protagonitza la sèrie.

Películas

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?

En musica.com