programacion tv

PROGRAMACIÓN TV3

TV3Hoy en TV3

12:40

Eufòria Dance

Els candidats escollits competeixen per formar part del cos de ball de la segona edició del concurs musical “Eufòria”, integrat per 12 ballarins oficials. El format recull el mateix esperit i filosofia del ''talent'' xou musical; en aquesta ocasió, centrat en la dansa.

13:15

Obrint plaça

La generositat - La generositat és una qualitat que, quan es posa en pràctica, fa la vida, i els castells, més fàcils. L'Aina parlarà amb Roser Latorre, de la colla Castellers de la Vila de Gràcia, per conèixer una història plena de solidaritat i generositat.

13:50

Zona Zàping

Episodi 14 - Espai setmanal que ofereix un recull de les imatges més espectaculars, curioses o actuals de continguts esportius que ofereixen les diferents cadenes de televisió, tant estatals com internacionals.

14:27

Transició Energètica

El model energètic dels últims cent anys, basat en el carbó, el petroli i el gas natural, ha permès un desenvolupament sense precedents. Però l'exhauriment de les reserves i l'impacte de l'activitat humana sobre el clima ha portat a una situació d'emergència.

14:30

Telenotícies migdia

Ramon Pellicer i Agnès Marquès són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l'edició del migdia del ''Telenotícies'' del cap de setmana. Per la seva banda, Artur Peguera presenta la informació esportiva.

15:40

Tráiler

Hanne

Hanne

Dir: Dominik Graf. Int: Iris Berben, Petra Kleinert, Herbert Knaup, Sophie Lutz, Trystan Pütter

Drama, Alemania, 2018

17:25

Tráiler

Sin rastro

Sin Rastro

Dir: Heitor Dhalia. Int: Amanda Seyfried, Jennifer Carpenter, Daniel Sunjata, Wes Bentley, Sebastian Stan, Joel David Moore, Katherine Moennig, Michael Paré, Emily Wickersham

Thriller, EE.UU., 2012

19:05

Al cotxe

El Marcador de la Marató. La xifra final - Eloi Vila acompanya en cotxe a varis personatges coneguts que han participat durant la setmana als programes de TV3. Durant el trajecte, conversa amb ells de forma íntima perquè els convi... Leer +

20:00

Atrapa'm si pots

Episodi 25 - Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

21:00

Telenotícies vespre

Ramon Pellicer i Cristina Riba són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l'edició del vespre del ''Telenotícies'' del cap de setmana.

22:05

Col·lapse

Episodi 12 - Defensors del sentit comú, el medi ambient, la cultura i Sabadell, Ricard Ustrell i el seu equip han construït un refugi des d'on mirar el món i plantejar dilemes i problemes. Amb els millors convidats per analitzar què passa i amb una banda que marca el ritme.

01:05

Tráiler

El pacto

El pacto

Dir: Nicholas McCarthy. Int: Caity Lotz, Casper Van Dien, Samuel Ball, Agnes Bruckner

Thriller suspense, EE.UU., 2012

02:51

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

04:00

Rumba a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

05:00

Folc a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama del folk i les seves variants a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

06:00

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?