programacion tv

PROGRAMACIÓN TV3

TV3Martes en TV3

06:00

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d''actualitat catalana, espanyola i internacional. També s''ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l''estat del trànsit.

07:30

TN matí

Primer informatiu del dia, presentat per Ariadna Oltra, per començar la jornada amb els últims titulars.

08:30

Els matins

Macroprograma matinal diari de TV3 que presenta la periodista Lídia Heredia. L''espai inclou reportatges, entrevistes, tertúlies i debats.

11:00

Planta baixa

El periodista Ricard Ustrell presenta aquest magazín d''actualitat social i política. El programa, que inclou reportatges i connexions amb el carrer i amb públic al plató, ambienta cadascuna de les seccions en les diferents habitacions d''un pis de planta baixa.

13:55

Telenotícies comarques

Informatiu diari, dirigit i presentat per Núria Solé, amb informació local i comarcal que posa en valor la veu del carrer, els testimonis i els protagonistes de la notícia. TN Comarques explica i reflecteix la realitat dels pobles i ciutats de Catalunya.

14:30

Telenotícies migdia

Informatiu diari que inclou els esdeveniments més destacats de l''actualitat, recollits pels serveis informatius de TVC, amb el suport de les cròniques i les connexions amb els corresponsals i enviats especials arreu del món.

15:40

Cuines

Espai en el qual el cuiner Marc Ribas ofereix receptes que tothom pot fer i amb ingredients fàcils de trobar. A més, el programa compta amb la secció ''''el consell'''' en la que Ribas explica curiositats dels productes i trucs per saber comprar millor.

16:05

Com si fos ahir

Serie: Drama

(T5): Ep.168 Episodi 168 - Una colla d''antics companys d''institut es retroben, després de vint-i-cinc anys, al funeral d''un d''ells. L''època de l''institut els va convertir en un grup heterogeni, gamberro i ple de vida, però la vida els va anar repartint fitxes molt diverses.

16:40

Tot es mou

Helena Garcia Melero i Lluís Marquina condueixen aquest magazín diari que segueix l''actualitat, dóna veu als protagonistes del moment i tracta aquelles qüestions que toquen més de prop els ciutadans amb un to amable i distret.

20:15

Està passant: Episodi 176

Informatiu satíric presentat per Toni Soler que analitza les claus de l''actualitat del dia. L''espai també dóna veu a experts perquè donin la seva opinió sobre l''actualitat i entrevista els seus principals protagonistes.

21:00

Telenotícies vespre

Informatiu diari que recull els esdeveniments més destacats en l''àmbit català, estatal i internacional. De dilluns a divendres, Toni Cruanyes és l''encarregat de presentar les notícies de la jornada.

22:05

Sense ficció: Torna La Trinca

23:15

Trinca: La biografia no autoritzada

Als anys 70, tres joves van debutar en el món de la faràndula. Josep Maria Mainat, Toni Cruz i Miquel Àngel Pasqual van crear el grup La Trinca. Gràcies a cançons com ''''Festa major'''' o ''''La patata'''', aviat es van convertir en icones de l''humor català.

01:00

Més 324

Espai de debat presentat per en Xavier Graset en què es confronten idees i punts de vista sobre els temes d''interès i l''actualitat. Catalunya, en particular, i el món, en general, estan vivint moments de gran transformació.

02:35

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d''actualitat catalana, espanyola i internacional. També s''ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l''estat del trànsit.

04:00

Rumba a l'estudi

Espai que fa un cop d''ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un dels elements clau d''aquest programa musical és que permet veure artistes clau d''aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

05:00

Folc a l'estudi

Espai que fa un cop d''ull al panorama del folk i les seves variants a Catalunya. Un dels elements clau d''aquest programa musical és que permet veure artistes clau d''aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?