programacion tv

PROGRAMACIÓN TV3

TV3Mañana en TV3

06:00

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

08:55

Signes dels temps

Magazín religiós presentat per Montserrat Esteve, que combina entrevistes curtes i reportatges per crear un espai que posa en valor el sentit de la vida religiosa en una societat cada cop més secularitzada. A més a més, obre una finestra a l'ecumenisme i al diàleg.

09:20

Passió segons Sant Mateu de Bach

Segona part de la “Passió segons sant Mateu” de Bach, des del Palau de la Música Catalana. Un concert commemoratiu del centenari de l’estrena d’aquesta obra mestra a càrrec de l’Orfeó Català. El concert és també un homenatge a la passió de l’Orfeó Català i del Palau.

11:00

Missa conventual de Montserrat

Transmissió de la missa conventual des del Monestir de Montserrat. Les transmissions inclouen la celebració de la Santa Missa i dos cants típicament montserratins dedicats a la Mare de Déu: la ''Salve'' i el ''Virolai''.

12:25

Matriculats

''Matriculats'' entra al món dels vehicles grans i es fica a la cabina d'un tràiler.

13:20

Joc de cartes estiu

El programa viatja al barri mariner per excel·lència de Barcelona, la Barceloneta, a la recerca, com no podia ser d’una altra manera, del seu millor restaurant mariner. El primer restaurant a concursar serà el Ca la Montse, un negoci amb 64 anys d’història al barri.

14:30

Telenotícies migdia

Informatiu diari que inclou els esdeveniments més destacats de l'actualitat, recollits pels serveis informatius de TVC, amb el suport de les cròniques i les connexions amb els corresponsals i enviats especials arreu del món.

15:40

Tráiler

El rescate

El rescate

Dir: Aaron Woodley. Int: Kevin Zegers, Laura Vandervoort, Ray Liotta, Devon Bostick, Dustin Milligan

Drama, Canadá, 2011

17:10

Tráiler

Una invitada peligrosa

Una invitada peligrosa

Dir: Fred Olen Ray. Int: Beth Littleford, Ted King, Kate Mansi, Valentina Novakovi, Ted Monte, John Henry Richardson

Thriller, EE.UU., 2016

18:37

Tráiler

Indiscreción

Indiscreción

Dir: Fred Olen Ray. Int: Daphne Zuniga, Adam Huss, Tim Abell

Thriller, EE.UU., 2018

20:10

La mar de bé

Onze capítols per descobrir els onze municipis pesquers de la Costa Brava i conèixer les seves espècies més significatives explicant-ne les seves característiques, la forma de captura i l’elaboració culinària.

21:00

Telenotícies vespre

Ramon Pellicer i Cristina Riba són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l'edició del vespre del ''Telenotícies'' del cap de setmana.

22:05

Revolució 4.0

Xantal Llavina entrevista a personatges rellevants del món d’internet, de l'economia o dels mitjans de comunicació, per conèixer les seves trajectòries, la seva experiència emprenedora i cap a on s’encamina el futur del seu sector.

23:00

Aire Lliure

Judit Mascó salta en parapent des del cim del Turó de l’home per aterrar al Circ Cric a on la rebrà Tortell Poltrona. També visita l’escola Rogelio Rivel especialitzada en la preparació de futurs artistes i toca temes culturals que identifiquen el Montseny.

23:55

La Comunitat

''La Comunitat'' és un programa col·laboratiu de reflexió protagonitzat per l'audiència i conduït per la Bibiana Ballbè. A partir de les històries personals compartides per la comunitat a través de les xarxes socials, el programa teixeix una reflexió col·lectiva.

00:25

Tráiler

Cerco de sangre

Cerco de sangre

Dir: Conor Allyn. Int: Morgan Taylor Campbell, Michael Grant, Damon Carney, Donny Boaz, Taylor Murphy, Tiffany Mack, Jr Hatchett, Cate Jones, Marcus M. Mauldin

Thriller, EE.UU., 2017

01:50

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

04:00

Rumba a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

05:00

Folc a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama del folk i les seves variants a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?

Más ocio