programacion tv

PROGRAMACIÓN TV3

TV3Mañana en TV3

11:00

Polònia

Episodi 24 - Toni Soler encapçala l'equip d'actors i guionistes que cada setmana interpreten en clau d'humor els principals ítems de l'actualitat política catalana i espanyola. L'èxit del programa va donar lloc a un 'spin off' centrat en el món de l'esport, ''Crackòvia''.

11:35

Històries de la Primària

Als centres d'atenció primària (CAP) de Catalunya s’estableix una relació especial entre els professionals sanitaris i els seus usuaris. Aquesta sèrie documental ofereix un radar bastant precís de la salut física i mental de molts catalans.

12:30

Eufòria

Eufòria: coneixem tots els concursants - Qui ocuparà les darreres places de la tercera temporada d'Eufòria? Al capítol anterior vam conèixer els primers 6 concursants però encara queden 10 places per assignar i 16 finalistes que encara esperen per cantar davant el jurat.

13:35

Fuet

Programa que vol acostar la història i les tradicions catalanes als nens i nenes, a través de l'umor. Amb un llenguatge i un format conegut pels més joves, en la línia del ''Polònia'', “Fuet” és una altra manera d’explicar la història, tradicions i cultura catalanes.

13:55

Zona Zàping

Episodi 30 - Espai setmanal que ofereix un recull de les imatges més espectaculars, curioses o actuals de continguts esportius que ofereixen les diferents cadenes de televisió, tant estatals com internacionals.

14:30

Telenotícies migdia cap de setmana

Ramon Pellicer i Cristina Riba són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l’edició del migdia del ''Telenotícies'' del cap de setmana.

15:40

Tráiler

El buen vecino

El buen vecino

Dir: Stephan Rick. Int: Jonathan Rhys Meyers, Luke Kleintank, Bruce Davison, Eloise Smyth, Juris Strenga

Thriller suspense, EE.UU., 2022

17:30

Tráiler

Atrapado en el túnel

Atrapado en el túnel

Dir: Kim Seong-hun. Int: Ha Jung-woo, Bae Doona, Dal-su Oh, Shin Jeong-geun, Nam Ji-Hyun, Hyun-Chul Cho

Acción, Corea del Sur, 2016

19:35

Hudson y Rex

Serie: Acción, Comedia, Drama

Charlie Hudson es un policía que siempre ha querido hacer este trabajo. Cuando sabe que el perro pastor alemán Rex tiene que ser sacrificado tras la muerte del humano con el que trabajaba, decide quedárselo como compañero.

20:15

Atrapa'm si pots

Episodi 101 - Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

20:35

Atrapa'm si pots

Episodi 102 - Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

21:00

Telenotícies vespre cap de setmana

Ramon Pellicer i Cristina Riba són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l’edició del vespre del ''Telenotícies'' del cap de setmana.

22:00

Connectats

Donar aire per donar vida - Aquesta és la història de dos jubilats que inventen un respirador que salva vides. Ho porten a Eurecat, on es fa realitat a través del programa de transferència de tecnologia de MWCapital, on es troba un CEO per fer-la viable.

22:05

Col·lapse

Defensors del sentit comú, el medi ambient, la cultura i Sabadell, Ricard Ustrell i el seu equip han construït un refugi des d'on mirar el món i plantejar dilemes i problemes. Amb els millors convidats per analitzar què passa i amb una banda que marca el ritme.

01:05

Tráiler

Queen & Slim

Queen & Slim

Dir: Melina Matsoukas. Int: Daniel Kaluuya, Jodie Turner-Smith, Chloë Sevigny, Bokeem Woodbine, Gralen Bryant Banks, Roger Petan, Kenneth Kynt Bryan, Sturgill Simpson

Drama, EE.UU., 2019

03:05

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

04:00

Rumba a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

05:00

Folc a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama del folk i les seves variants a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

06:00

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?

Más Ocio

:: MUSICA.COM - Letras de canciones, vídeos con letra, wallpapers, playlists de canciones, fotos, curiosidades...

:: TELETEXTO.COM - Guía de televisión. Programación TV de TVE1, LA 2, Antena 3, Cuatro, Telecinco, La Sexta...

:: CINE.COM - Noticias de cine, información de películas y series, cartelera de cine, fichas de actores y actrices...