programacion tv

PROGRAMACIÓN TV3

TV3Mañana en TV3

06:00

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

11:06

Signes dels temps

En antena des de 1986, ''Signes dels temps'' és un magazín que informa de les activitats de l'Església a Catalunya i tracta els grans temes de l'actualitat social i cultural des d'una òptica cristiana. L'espai inclou, entre d'altres seccions, entrevistes i reportatges.

11:36

Concerts Clàssica

Episodi 19 - Retransmissió d'un concert de música clàssica.

12:40

Plats bruts

Serie: Comedia, Familiar

Tinc espelma - El David ha iniciat una relació amb la Lola, però per qui de veritat se sent atret és per la Marina. Munta un sopar on les convida totes dues i demana al Lopes que s'enrotlli amb la Lola, però aquest es fa un embolic tota l'estona.

13:03

Plats bruts

Serie: Comedia, Familiar

Tinc nòvia - El David i la Marina estan en plena relació d'enamorats. Els amics del David no entenen aquesta relació (la Marina és tan interessant!). El Lopes aconsella el David sobre com conservar la Marina, però els seus consells provoquen el desastre.

13:33

Alguna pregunta més?

Episodi 41 - Espai satíric que fa un repàs en clau d'humor a l'actualitat política i al panorama televisiu català, espanyol i internacional. El programa és una creació dels responsables del programa que s'emetia amb el mateix nom a Catalunya Ràdio.

14:30

Telenotícies migdia cap de setmana

Ramon Pellicer i Cristina Riba són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l’edició del migdia del ''Telenotícies'' del cap de setmana.

15:45

Tráiler

Les línees tortes de déu

Les línees tortes de déu

Dir: Oriol Paulo. Int: Pablo Derqui, Bárbara Lennie, Eduard Fernández , Javier Beltrán , Loreto Mauleón

Thriller suspense, España, 2022

18:24

Crims al Bàltic: Els crims d'Usedom

L'exfiscal Karin Lossow, condemnada per haver mort el seu marit, surt de la presó al cap de vuit anys. Ara li toca enfrontar-se a una nova vida. La Karin decideix no amagar-se en una ciutat llunyana.

18:30

Crims al Bàltic: El vaixell fantasma

Crims al Bàltic: El vaixell fantasma

Dir: Oliver Schmitz. Int: Katrin Saß, Rikke Lylloff, Max Hopp, Rainer Sellien, Anna Herrmann

Thriller suspense, Alemania, 2019

20:11

Atrapa'm si pots

Episodi 172 - Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

20:41

Atrapa'm si pots

Episodi 173 - Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

21:00

Telenotícies vespre cap de setmana

Ramon Pellicer i Cristina Riba són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l’edició del vespre del ''Telenotícies'' del cap de setmana.

22:07

30 minuts: Habitatge, dret o negoci

Els preus dels pisos no paren de pujar i prop d'un terç de la població té dificultats per accedir a un habitatge. La crisi de l'habitatge afecta a persones vulnerables i també a les que tenen uns ingressos regulars.

22:50

30 minuts: Migrar, a vida o mort

Els migrants paguen cada cop més, i de vegades amb la seva vida, pel seu viatge a Europa. Aquest reportatge destapa la realitat sòrdida dels traficants i l'ambigüitat dels estats cap al seu negoci.

23:41

Marcians

Herois de paper - Espai que busca explicar des de la cultura i l'art diversos aspectes de la condició humana. El porgrama vol conèixer personalitats singulars que fan d'aquest planeta un lloc més interessant i també busca en el món de la creació respostes per entendre el nostre present.

00:09

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

04:00

Rumba a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

05:00

Folc a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama del folk i les seves variants a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Horóscopo

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?

Más Ocio

:: MUSICA.COM - Letras de canciones...

:: TELETEXTO.COM - Programación TV. Guía de televisión

:: CINE.COM - Películas, series...

:: VIDEOBLOGS.COM - Vídeos del momento