PROGRAMACION TV - teletexto.com

PROGRAMACIÓN TV3

TV3Lunes en TV3

10:15

Jet Lag

Serie: Comedia

Una fuita en una canonada deixa sense aigua el pis de les noies durant uns quants dies. La Carla i la Sílvia no poden acostumar-se a viure sense aigua, però ho hauran de fer.

10:42

Jet Lag

Serie: Comedia

La Carla i la Sílvia tenen cagarines per culpa d'una cosa en mal estat que van menjar. Estan convençudes que la culpa és del Mario, que cada cop té el bar més brut i decideixen denunciar-lo a sanitat. La Diana, per la seva banda, continua el seu idil·li amb el Margalef.

11:15

Viatges insòlits

A causa del clima, les dimensions i la natura de què gaudeix, Albània és un país ideal per poder-lo recórrer en cotxe; naturalment un Mercedes, el símbol d'estatus dels habitants del país després de la caiguda del comunisme.

12:05

Atrapa'm si pots

Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

12:59

Atrapa'm si pots

Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

14:00

Telenotícies comarques

Informatiu diari, dirigit i presentat per Núria Solé, amb informació local i comarcal que posa en valor la veu del carrer, els testimonis i els protagonistes de la notícia. TN Comarques explica i reflecteix la realitat dels pobles i ciutats de Catalunya.

14:30

Telenotícies migdia

Informatiu diari que inclou els esdeveniments més destacats de l'actualitat, recollits pels serveis informatius de TVC, amb el suport de les cròniques i les connexions amb els corresponsals i enviats especials arreu del món.

15:50

El paraíso de las señoras

Serie: Drama

Traïda pel seu xicot, Teresa se'n va de poble i fuig a la gran ciutat. Allà descobreix que la botiga del seu oncle passa per dificultats a causa de l'obertura d'uns grans magatzems El Paradís de les Senyores.

16:50

Vera

Serie: Misterio

Una dona apareix morta en una zona rural inhòspita. La Vera i el seu equip aviat descobreixen que la víctima tenia algunes característiques especials, igual que la gent del seu entorn.

18:25

Hudson i Rex

Serie: Acción

Charlie Hudson és un policia que sempre ha volgut fer aquest treball. Quan sap que el pastor alemany Rex ha de ser sacrificat després de la mort de l'humà amb el qual treballava, decideix quedar-se'l com a company.

19:12

Shakespeare & Hathaway: Private Investigators

La Lu i el Frank reben l'encàrrec de trobar un gos desaparegut, però no és un gos qualsevol. L'animal va heretar una fortuna milionària i viu a cos de rei atès per un munt de criats.

20:00

No tenim vergonya

Algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya les recordem, però són les menys nombroses. El programa revisa els 35 anys de material generat per Televisió de Catalunya.

20:25

TV3xunTUB

Recull dels grans moments televisius de la temporada de TV3. Com qualsevol xarxa social, el programa és un sense fi de contingut, on l'espectador pot aturar-se en qualsevol moment per mirar el que li interessa.

21:00

Telenotícies vespre

Informatiu diari que recull els esdeveniments més destacats en l'àmbit català, estatal i internacional. De dilluns a divendres, Toni Cruanyes és l'encarregat de presentar les notícies de la jornada.

22:05

La otra mirada

Serie: Drama, Comedia, Suspense

Professores i alumes es disposen a començar les vacances de Setmana Santa i, davant la sorpresa del claustre, la Teresa decideix quedar-se sola a l'acadèmia. D'altra banda, la Macarena confessa a l'Ángela que ha descobert que té una aventura amb la seva mare.

23:15

La otra mirada

Serie: Drama, Comedia, Suspense

Un trist succés trastoca emocionalment la vida a l'acadèmia: la germana de la Candela, l'Alicia, ha mort. La inesperada mort de la seva germana afecta de manera peculiar la Candela, que es comporta amb una estranya serenitat que amoïna molt les seves amigues i mestres.

Programación TV - Filtro

Accede a todas la películas y series que se emiten cada día.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?

Musica.com

Más ocio