programacion tv

PROGRAMACIÓN TV3

TV3Jueves en TV3

06:00

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d''actualitat catalana, espanyola i internacional. També s''ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l''estat del trànsit.

08:00

Els matins

Macroprograma matinal diari de TV3 que presenta la periodista Ariadna Oltra. L''espai inclou reportatges, entrevistes, tertúlies i debats.

10:30

Tot es mou

Helena Garcia Melero i Lluís Marquina condueixen aquest magazín diari que segueix l''actualitat, dóna veu als protagonistes del moment i tracta aquelles qüestions que toquen més de prop els ciutadans amb un to amable i distret.

13:50

Telenotícies comarques

Informatiu diari, dirigit i presentat per Núria Solé, amb informació local i comarcal que posa en valor la veu del carrer, els testimonis i els protagonistes de la notícia. TN Comarques explica i reflecteix la realitat dels pobles i ciutats de Catalunya.

14:30

Telenotícies migdia

Informatiu diari que inclou els esdeveniments més destacats de l''actualitat, recollits pels serveis informatius de TVC, amb el suport de les cròniques i les connexions amb els corresponsals i enviats especials arreu del món.

15:40

Cuines

Espai en el qual el cuiner Marc Ribas ofereix receptes que tothom pot fer i amb ingredients fàcils de trobar. A més, el programa compta amb la secció ''''el consell'''' en la que Ribas explica curiositats dels productes i trucs per saber comprar millor.

16:15

Com si fos ahir

Serie: Drama

(T7): Ep.18 Episodi 18 - Una colla d''antics companys d''institut es retroben, després de vint-i-cinc anys, al funeral d''un d''ells. L''època de l''institut els va convertir en un grup heterogeni, gamberro i ple de vida, però la vida els va anar repartint fitxes molt diverses.

16:50

El paraíso de las señoras

Serie: Drama

(T4): Episodio 148 - Traïda pel seu xicot, Teresa se''n va de poble i fuig a la gran ciutat. Allà descobreix que la botiga del seu oncle passa per dificultats a causa de l''obertura d''uns grans magatzems El Paradís de les Senyores.

17:35

Planta baixa

La periodista Agnès Marquès presenta aquest magazín d''actualitat social i política. El programa, que inclou reportatges i connexions amb el carrer i amb públic al plató, ambienta cadascuna de les seccions en les diferents habitacions d''un pis de planta baixa.

19:10

Atrapa''m si pots: Episodi 18

Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

20:15

Està passant: Episodi 18

Informatiu satíric presentat per Toni Soler que analitza les claus de l''actualitat del dia. L''espai també dóna veu a experts perquè donin la seva opinió sobre l''actualitat i entrevista els seus principals protagonistes.

21:00

Telenotícies vespre

Informatiu diari que recull els esdeveniments més destacats en l''àmbit català, estatal i internacional. De dilluns a divendres, Toni Cruanyes és l''encarregat de presentar les notícies de la jornada.

22:05

Polònia: Episodi 3

Toni Soler encapçala l''equip d''actors i guionistes que cada setmana interpreten en clau d''humor els principals ítems de l''actualitat política catalana i espanyola. L''èxit del programa va donar lloc a un ''spin off'' centrat en el món de l''esport, ''''Crackòvia''''.

22:45

Això no és una cançó

Apassionat pel món de les arts, Ramon Gener es posa al capdavant del programa per descobrir tots els secrets que s’amaguen darrere dels grans temes musicals de la història, endinsant al públic en un viatge fascinant a través de la música.

23:40

Al cotxe: Episodi 2

Eloi Vila acompanya en cotxe a varis personatges coneguts que han participat durant la setmana als programes de TV3. Durant el trajecte, conversa amb ells de forma íntima perquè els convidats puguin parlar d’ells mateixos de manera informal i espontània.

00:05

Més 324

Espai de debat presentat per en Xavier Graset en què es confronten idees i punts de vista sobre els temes d''interès i l''actualitat. Catalunya, en particular, i el món, en general, estan vivint moments de gran transformació.

02:10

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d''actualitat catalana, espanyola i internacional. També s''ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l''estat del trànsit.

04:00

Rumba a l'estudi

Espai que fa un cop d''ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un dels elements clau d''aquest programa musical és que permet veure artistes clau d''aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

05:00

Folc a l'estudi

Espai que fa un cop d''ull al panorama del folk i les seves variants a Catalunya. Un dels elements clau d''aquest programa musical és que permet veure artistes clau d''aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?