programacion tv

PROGRAMACIÓN TV3

TV3Hoy en TV3

12:06

Coût de chance

La Claire, una jove vídua, cria sola els seus dos fills, el Marius i la Zoé. Es guanya la vida fent feinetes i li costa tirar la família endavant.

13:47

Zona Zàping

Episodio 31 - Espai setmanal que ofereix un recull de les imatges més espectaculars, curioses o actuals de continguts esportius que ofereixen les diferents cadenes de televisió, tant estatals com internacionals.

14:30

Telenotícies migdia

Ramon Pellicer i Cristina Riba són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l’edició del migdia del ''Telenotícies'' del cap de setmana.

15:40

Comissari Dupin. Especialitats bretones

Comissari Dupin: Especialitats Bretones

Dir: Matthias Tiefenbacher. Int: Pasquale Aleardi, Annika Blendl, Ludwig Blochberger, Marion Breckwoldt, Vincent Byrd Le Sage, Alicia Ducout, Vincent Furic, Lucie Heinze

Thriller, Alemania, 2014

17:30

Tráiler

Chocolat

Chocolat

Dir: Lasse Hallstrom. Int: Johnny Deep, Juliette Binoche, Judi Dench, Alfred Molina

Drama, EE.UU., 2000

19:38

No tenim vergonya

Algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya les recordem, però són les menys nombroses. El programa revisa els 35 anys de material generat per Televisió de Catalunya.

19:57

Atrapa'm si pots

Episodio 49 - Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

21:00

Telenotícies vespre

Ramon Pellicer i Cristina Riba són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l'edició del vespre del ''Telenotícies'' del cap de setmana.

22:04

Col·lapse

El Carrer - Defensors del sentit comú, el medi ambient, la cultura i Sabadell, Ricard Ustrell i el seu equip han construït un refugi des d'on mirar el món i plantejar dilemes i problemes. Amb els millors convidats per analitzar què passa i amb una banda que marca el ritme.

01:05

Tráiler

Ansia de vivir

Ansia de vivir

Dir: Lorenzo Gabriele. Int: Claire Keim, Shemms Audat, Stéphane Durieux, Grégory Montel

Drama, Francia, 2017

03:34

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

04:00

Rumba a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

05:00

Folc a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama del folk i les seves variants a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

06:00

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?