programacion tv

PROGRAMACIÓN TV3

TV3Domingo en TV3

06:00

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

10:35

Signes dels temps

En antena des de 1986, ''Signes dels temps'' és un magazín que informa de les activitats de l'Església a Catalunya i tracta els grans temes de l'actualitat social i cultural des d'una òptica cristiana. L'espai inclou, entre d'altres seccions, entrevistes i reportatges.

11:00

Missa conventual de Montserrat

Transmissió de la missa conventual des del Monestir de Montserrat. Les transmissions inclouen la celebració de la Santa Missa i dos cants típicament montserratins dedicats a la Mare de Déu: la ''Salve'' i el ''Virolai''.

12:20

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

12:45

Plats bruts

Serie: Comedia, Familiar

Tinc castanyes - Mentre en Lopes manté la tradició catalana de les castanyes torrades, en David prepara una terrorífica festa de Halloween per celebrar la nit dels morts. Malgrat tot, una maledicció flota sobre el pis dels dos amics y ben aviat comencen a passar coses rares.

13:14

Plats bruts

Serie: Comedia, Familiar

Tinc futur - La Lídia, exnòvia del Lopes coneguda com ''La Sapo'', torna del Brasil per proposar a en Lopes que la deixi embarassada. A ell, en principi, li atrau la idea de formar una família, però la Lídia li aclareix que vol ser mare i que l'únic que necessita és el seu esperma.

13:50

Alguna pregunta més?

Episodi 32 - Espai satíric que fa un repàs en clau d'humor a l'actualitat política i al panorama televisiu català, espanyol i internacional. El programa és una creació dels responsables del programa que s'emetia amb el mateix nom a Catalunya Ràdio.

14:30

Telenotícies migdia cap de setmana

Ramon Pellicer i Cristina Riba són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l’edició del migdia del ''Telenotícies'' del cap de setmana.

15:40

La cara

La cara

Dir: Marc Rivière. Int: Bruno Solo, Hippolyte Girardot, Julia Faure, Victor Pontecorvo, Florence Coste, Pasquale D'Inca

Drama, Francia, 2016

17:25

Tráiler

Asesinato en Vercors

Asesinato en vercors

Dir: Thierry Binisti. Int: Hélène Seuzaret, Nicolas Gob, Dounia Coesens, Jérôme Anger, Marie Guillard

Intriga, Francia, 2019

19:15

Asesinato en el norte

Serie: Misterio, Crimen, Comedia

Finn Kiesewetter había dejado la policía para convertirse en una agricultor ecológico. Sin embargo, un incendio destruye su granja y Finn y se ve obligado a regresar a las fuerzas del orden.

20:10

Atrapa'm si pots

Episodi 131 - Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

20:23

Atrapa'm si pots

Episodi 132 - Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

20:36

Atrapa'm si pots

Episodi 133 - Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

21:00

Telenotícies vespre cap de setmana

Ramon Pellicer i Cristina Riba són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l’edició del vespre del ''Telenotícies'' del cap de setmana.

22:05

30 minuts: Començar de zero

Dels zero als tres anys hi ha una fase crítica de la vida. És la base sobre la qual s'assenta molt del que esdevindrem d'adults. En una societat cada vegada més desigual, les polítiques públiques més rendibles són les que tenen per objectiu aquests primers anys de vida.

22:45

Borgen

Serie: Drama, Político

Qui hi guanya? - La Birgitte lluita perquè el seu partit sigui reconegut particularment per altres polítics, però podria tenir l’oportunitat de canviar-ho quan el seu xicot es posa malalt i els mitjans ho denuncien. Mentrestant, la Kathrine lluita amb els seus sentiments per en Kasper.

23:42

Borgen

Serie: Drama, Político

No cometràs adulteri - En ser acceptat com a partit polític, els nous demòcrates han de prendre posicions en un tema controvertit, el de prohibir la compra de sexe. En investigar-lo, tant la Birgitte com la Kathrine enfronten els seus prejudicis i els seus punts de vista sobre el tema.

00:55

Marcians

Espai que busca explicar des de la cultura i l'art diversos aspectes de la condició humana. El porgrama vol conèixer personalitats singulars que fan d'aquest planeta un lloc més interessant i també busca en el món de la creació respostes per entendre el nostre present.

01:15

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

04:00

Rumba a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

05:00

Folc a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama del folk i les seves variants a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?

Más Ocio

:: MUSICA.COM - Letras de canciones, vídeos con letra, wallpapers, playlists de canciones, fotos, curiosidades...

:: TELETEXTO.COM - Guía de televisión. Programación TV de TVE1, LA 2, Antena 3, Cuatro, Telecinco, La Sexta...

:: CINE.COM - Noticias de cine, información de películas y series, cartelera de cine, fichas de actores y actrices...