programacion tv

PROGRAMACIÓN TV3

TV3Ahora en TV3

17:40

Inspectora Marleau

Serie: Crimen, Drama, Misterio

En nom del fill - En Robert Lanski, conductor d'un tren turístic, és trobat mort a la cabina de la seva locomotora de vapor. Fa cinc anys, va ser el responsable d'un accident de tren que es va emportar la vida d'un adolescent. Es tracta d'una venjança?

19:19

Res és impossible

Josep Maria Pou-Eloi Vila, Cris Puig, Lluís Marquina-Alex Corretja-Dulceida - L'actor i director teatral, Josep Maria Pou, seu al sofà de convidats de l'Antonio per explicar-nos una història que comparteixen i que poca gent sap de... Leer +

Empieza en menos de 1 hora

20:20

Atrapa'm si pots

Episodi 13 - Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

20:41

Atrapa'm si pots

Episodi 14 - Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

21:00

Telenotícies vespre cap de setmana

Ramon Pellicer i Cristina Riba són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l’edició del vespre del ''Telenotícies'' del cap de setmana.

22:06

Els hereus de la terra

Serie: Drama, Aventura

Talió - La família de Dolça prepara les seves noces amb Saúl. Hug la convenç per a fugir a Granada. Abans va al convent i no aconsegueix veure a la seva germana: està decidida a professar. Mentrestant, Bernat i Guerao, el seu lloctinent, s'apoderen d'un vaixell corsari.

23:05

Els hereus de la terra

Serie: Drama, Aventura

Ferida - Hug intenta millorar la situació d'Arsenda al convent, però ningú li dona explicacions, sembla que se l'hagi empassat la terra. Mentre Mercè creix, Hug es va fent al seu nou ofici com a ampoller dels Puig. I allí coneixerà a Caterina, l'esclava preferida de Roger.

00:04

La catedral del mar

Serie: Drama, Historia

Germans - 3 anys després, el Bernat aconsegueix la seva carta de ciutadania, tot i que segueix treballant al taller del seu cunyat. Un dia l'Arnau i el Joan es troben i decideixen entrar a una esglèsia que s'està construint dedicada a la Nostra Senyora del Mar.

02:23

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

04:01

Rumba a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

05:00

Folc a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama del folk i les seves variants a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

06:00

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?