programacion tv

PROGRAMACIÓN TV3

TV3Hoy en TV3

06:00

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d''actualitat catalana, espanyola i internacional. També s''ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l''estat del trànsit.

14:30

Telenotícies migdia

Informatiu diari que inclou els esdeveniments més destacats de l''actualitat, recollits pels serveis informatius de TVC, amb el suport de les cròniques i les connexions amb els corresponsals i enviats especials arreu del món.

15:46

Marit per sorpresa

L''Emma és una perodista d''èxit, que està escrivint un llibre i que s''ha promès amb la seva parella. Durant els preparatius del casament descobreix que no pot contraure matirmoni perquè ja està casada.

17:25

Tráiler

La rosa porpra del Caire

La rosa púrpura de El Cairo

Dir: Woody Allen. Int: Mia Farrow, Jeff Daniels, Danny Aiello, Dianne Wiest, Van Johnson, Irving Metzman, Stephanie Farrow, Zoe Caldwell, John Wood, Milo O'Shea

Comedia romántica, EE.UU., 1985

19:05

Especial Informatiu: Eleccions alemanyes

Especial informatiu que repassa la jornada electoral a Alemanya.

19:54

Atrapa''m si pots: Episodi 2

Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

21:00

Telenotícies vespre

Ramon Pellicer i Cristina Riba són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l''edició del vespre del ''''Telenotícies'''' del cap de setmana.

21:58

Especials Festes de la Mercè 2021: Piromusical

Espai que inclou l''emissió de les activitats més destacades de La Mercè 2021. Enguany, la festa major recupera l''espai públic, acosta les celebracions a tots els districtes de la ciutat i posa el talent local al centre de la programació.

22:28

Dilluns començo: La dimensió healthy

Des de ja fa uns anys, l’alimentació saludable ha esdevingut una moda, i sembla que ha arribat per a quedar-s’hi. Davant d’aquesta barreja entre informació i “postureig”, la Marta intentarà obrir-se camí. Aquesta vegada, ho farà travessant portals interdimensionals.

23:31

Montserrat. Retorn a l'essència

Una visió íntima de la comunitat monàstica just en el moment en què està fent una profunda reflexió sobre el futur arran de la propera celebració del seu Mil·lenari al 2025 i, també, perquè enguany hi haurà un més que probable canvi d''abat.

Empezó hace poco

00:43

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d''actualitat catalana, espanyola i internacional. També s''ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l''estat del trànsit.

04:00

Rumba a l'estudi

Espai que fa un cop d''ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un dels elements clau d''aquest programa musical és que permet veure artistes clau d''aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

05:00

Folc a l'estudi

Espai que fa un cop d''ull al panorama del folk i les seves variants a Catalunya. Un dels elements clau d''aquest programa musical és que permet veure artistes clau d''aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?

Más ocio

Música