programacion tv

PROGRAMACIÓN TV3

TV3Hoy en TV3

12:40

John Torode en Asia

Bombai - El xef John Torode emprèn un increïble viatge per descobrir el millor menjar d'Àsia. John dona consells i trucs de receptes locals, coneix als seus habitants i revela algunes fascinants històries personals. En la seva aventura explora llocs com Hong Kong o Macau.

13:03

John Torode en Asia

Amrítsar - El xef John Torode emprèn un increïble viatge per descobrir el millor menjar d'Àsia. John dona consells i trucs de receptes locals, coneix als seus habitants i revela algunes fascinants històries personals. En la seva aventura explora llocs com Hong Kong o Macau.

13:32

Manduka

Duet de Mac&Cheese: Lídia Rauet i Andrea Mengual - Avui la Paula rep dues tiktokers que no deixen de ballar i de riure: la Lidia Rauet i l’Andrea Mengual. De ballar en saben molt, però la cuina no és el seu fort. Per aix... Leer +

14:00

Telenotícies comarques

Informatiu diari, dirigit i presentat per Núria Solé, amb informació local i comarcal que posa en valor la veu del carrer, els testimonis i els protagonistes de la notícia. TN Comarques explica i reflecteix la realitat dels pobles i ciutats de Catalunya.

14:30

Telenotícies migdia

Informatiu diari que inclou els esdeveniments més destacats de l'actualitat, recollits pels serveis informatius de TVC, amb el suport de les cròniques i les connexions amb els corresponsals i enviats especials arreu del món.

15:36

Cuines

Espai en el qual el cuiner Marc Ribas ofereix receptes que tothom pot fer i amb ingredients fàcils de trobar. A més, el programa compta amb la secció ''el consell'' en la que Ribas explica curiositats dels productes i trucs per saber comprar millor.

15:52

El paraíso de las señoras

Serie: Drama

Episodi 131 - Traïda pel seu xicot, Teresa se'n va de poble i fuig a la gran ciutat. Allà descobreix que la botiga del seu oncle passa per dificultats a causa de l'obertura d'uns grans magatzems El Paradís de les Senyores.

16:35

El paraíso de las señoras

Serie: Drama

Episodi 132 - Traïda pel seu xicot, Teresa se'n va de poble i fuig a la gran ciutat. Allà descobreix que la botiga del seu oncle passa per dificultats a causa de l'obertura d'uns grans magatzems El Paradís de les Senyores.

17:14

El paraíso de las señoras

Serie: Drama

Episodi 133 - Traïda pel seu xicot, Teresa se'n va de poble i fuig a la gran ciutat. Allà descobreix que la botiga del seu oncle passa per dificultats a causa de l'obertura d'uns grans magatzems El Paradís de les Senyores.

17:57

Tot es mou estiu

Enguany, el programa ''Tot es mou'' també s'emet, en directe, durant l'estiu. La periodista i actriu Sara Loscos condueix aquesta edició.

19:54

Atrapa'm si pots estiu

Episodi 20 - Enguany, el programa ''Atrapa'm si pots'' també té lloc durant l'estiu. El presentador Llucià Ferrer condueix, també, aquesta edició. Ara és més fàcil que mai guanyar: a cada programa només s’elimina un concursant, i els participants només poden utilitzar un sol rebot.

21:00

Telenotícies vespre

Informatiu diari que recull els esdeveniments més destacats en l'àmbit català, estatal i internacional. De dilluns a divendres, Toni Cruanyes és l'encarregat de presentar les notícies de la jornada.

22:04

Habitación 301

Episodi 1 - En 2019, dotze anys després de la tràgica mort del seu net Tommi, Risto Kurtti rep una misteriosa carta a casa seva, a Hèlsinki.

22:46

Habitación 301

Episodi 2 - Risto rep un nou missatge amenaçador durant unes vacances a Grècia. Una jove parella desconeguda porta a Kalle a escalar.

23:32

Tráiler

Secuestro

Secuestro

Dir: Mar Targarona. Int: Blanca Portillo, José Coronado, Antonio Dechent, Macarena Gómez, Vicente Romero, Nausicaa Bonnín, Josep Maria Pou, Marc Domenech

Thriller, España, 2016

01:18

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

04:01

Rumba a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

05:00

Folc a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama del folk i les seves variants a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

06:00

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?