PROGRAMACION TV - teletexto.com

PROGRAMACIÓN TV3

TV3Hoy en TV3

13:28

La Marató dels investigadors

Epecial que recull alguns dels resultats amb els científics implicats i el testimoni de persones que van participar en La Marató 2013.

13:49

Zona Zàping

Espai setmanal que ofereix un recull de les imatges més espectaculars, curioses o actuals de continguts esportius que ofereixen les diferents cadenes de televisió, tant estatals com internacionals.

Empieza en breve

14:30

Telenotícies migdia

Informatiu diari que inclou els esdeveniments més destacats de l'actualitat, recollits pels serveis informatius de TVC, amb el suport de les cròniques i les connexions amb els corresponsals i enviats especials arreu del món.

15:50

Familia bajo sospecha

Familia bajo sospecha

Dir: Marc Angélo. Int: Barbara Cabrita, Anthony Delon, Macha Méril, Guillaume Cramoisan, Denis Mpunga

Drama, Francia, 2017

17:30

Tráiler

Assassinats a Avinyó

Asesinato en Aviñón

Dir: Stéphane Kappes. Int: Catherine Jacob, Laëtitia Milot, Farouk Bermouga, Solène Delannoy, Pascal Elso, Isa Mercure, Frederic Bodson

Drama, Francia, 2016

19:20

TV3xunTUB

Recull dels grans moments televisius de la temporada de TV3. Com qualsevol xarxa social, el programa és un sense fi de contingut, on l'espectador pot aturar-se en qualsevol moment per mirar el que li interessa.

19:58

Atrapa'm si pots

Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

21:00

Telenotícies vespre

Ramon Pellicer i Cristina Riba són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l'edició del vespre del ''Telenotícies'' del cap de setmana.

22:07

Preguntes freqüents

Cristina Puig condueix aquest late show politic que analitza els temes d'actualitat. Amb l'objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es planteja l'audiència, el programa busca les claus de l'actualitat per entendre-la millor, amb un to amè i distès.

01:30

Tráiler

Harry el fuerte

Harry el fuerte

Dir: Ted Post. Int: Clint Eastwood, Hal Holbrook, Mitch Ryan, David Soul, Tim Matheson, Kip Niven, Robert Urich, Albert Popwell

Acción, EE.UU., 1973

03:28

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

06:00

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

Programación TV - Filtro

Accede a todas la películas y series que se emiten cada día.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?

Musica.com

Más ocio