PROGRAMACION TV - teletexto.com

PROGRAMACIÓN SUPER3-33

Super3-33Ahora en Super3-33

21:55

El gran dictat

Òscar Dalmau és el mestre de cerimònies d'aquest programa que combina els coneixements del català col·loquial amb l'entreteniment. Els concursants poden guanyar cada dia fins a 1.500 euros, el pot acumulat i el passi a l'edició de l'endemà.

Empezó hace poco

22:08

A 4 mans

En aquest capítol es posa en relleu la importància de l'actitud personal per fer front a tot allò que ens ofereix la vida. Per parlar-ne dues convidades amb una actitud exemplar: la Maria Lozano i l'Arantxa Peña

22:40

Festival In-Edit 2020

Mostra dels documentals musicals més destacats que es presenten al Festival In-Edit 2020 de Barcelona.

23:00

Tráiler

Una decisión peligrosa

Una decisión peligrosa

Dir: Henrik Ruben Genz. Int: James Franco, Kate Hudson, Tom Wilkinson, Omar Sy, Orlando Burns-Tucker, Bertram Burns-Tucker, Anna Friel, Michael Jibson, Waj Ali, Maarten Dannenberg

Thriller acción, G.B.- EE.UU.- Sue - Din, 2014

00:22

Festival In-Edit 2020

Mostra dels documentals musicals més destacats que es presenten al Festival In-Edit 2020 de Barcelona.

01:22

A 4 mans

En aquest capítol es posa en relleu la importància de l'actitud personal per fer front a tot allò que ens ofereix la vida. Per parlar-ne dues convidades amb una actitud exemplar: la Maria Lozano i l'Arantxa Peña

01:51

El segrest de Núria

La nit del 8 al 9 de juliol de 1967, la imatge de la Mare de Déu de Núria va desaparèixer del seu santuari. Aquest documental explica per primera vegada tots els detalls de l'operació: qui ho va fer, com i per què. Però també, on van amagar la imatge durant quatre anys.

02:42

El Nilo: río Supremo

Al massís de Ruwenzori, la capçalera del Nil llueix un cim cobert de neu que arriba als 5.000 metres sobre el nivell del mar. Sota la seva glacera s'estén un bosc propi d'un conte de fades.

03:31

GR Terres del Sud

Avui ens mourem per Valls, una ciutat plena d'icones. I començarem, primer de tot, visitant un amic del Marc, l'Àngel, que ens prepararà un copiós esmorzar de forquilla.

04:13

Cuina nòrdica amb Tareq Taylor

El Tareq Taylor és un cuiner suec de mare anglosueca i pare palestí molt conegut a Suècia pels programes de cuina que fa a la televisió. Tareq vol donar a conèixer la cuina nòrdica feta amb productes locals i el més frescos possible.

04:41

Karakia

La Núria és artista plàstica i viu a Sitges. S'ha especialitzat en obra mural, la majoria per encàrrec de particulars i empreses, que té repartida en diferents ciutats de quatre continents. Un dels seus temes preferits és el fons marí.

05:17

Xarxa Natura

Xarxa Natura 2000 és una iniciativa política europea que acull molts espais naturals del continent. Més de cent parcs protegits catalans com l'estany de Banyoles o les Gavarres es troben a la llista. El programa dóna a conèixer el valor que posseeixen els indrets.

05:22

L'illa del tresor

Joan Barril i Joan Ollé condueixen aquest particular espai setmanal en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.

05:48

Videoclips catalans

TVC dedica un espai diari de la seva programació a l'emissió de videoclips de solistes i grups musicals catalans. S'inclouen tota mena d'estils, sigui blues, rock o cançó d'autor, i en molts casos són produccions audiovisuals realitzades per la mateixa cadena.

Programación TV - Filtro

Accede a todas la películas y series que se emiten cada día.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?

Musica.com

Más ocio