programacion tv

PROGRAMACIÓN À PUNT

À PuntMañana en À Punt

07:00

La colla

Serie: Infantil

Contenidor d'animació infantil que convida els més joves de la casa a compartir aventures.

08:00

Les notícies del matí

Un espai informatiu innovador, presentat per Clara Castelló i Àlex Sanjaime i editat per Elpídia Bellver. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d’anàlisi.

09:30

Anàlisi i tertúlia en Les notícies del matí

Clara Castelló continua amb entrevistes i la tertúlia d’anàlisi després de l'espai púrament informatiu d'actualitat.

11:00

Bon dia, bonica

Serie: Comedia

Anna Ferrer torna al barri de la Marina amb la intenció de preparar una festa per a son pare, Martí. Ell és l'amo d'una parada de fruites i hortalisses al concorregut mercat de la Marina fins que la seua desaparició en alta mar torça tots els plans.

12:00

Les Moreres

Serie: Romance, Drama

Rosa és una esposa, mare i filla preocupada pels seus. Després d'anys de sacrifici en el si familiar, amb total dedicació s'adona que la seua labor com a mare té uns límits. Ara se sent capaç de donar un gir a la seua vida i començar a estudiar i valorar nous horitzons.

13:00

Terra viva

La nostra gent i el nostre entorn. Llauradors, artesans, vinaders, pescadors i aquells que estimen la natura seran els protagonistes del programa presentat per Jordi Payà i Enric Navarro.

14:00

À Punt Notícies migdia

Informatiu presentat per Victoria Maso i Isabel Sánchez.

15:15

Atrapa'm si pots

Concurs diari de preguntes i respostes que premiarà els concursants amb més coneixements de cultura general. Un programa carregat d’humor i amb una mecànica senzilla presentat per Eugeni Alemany.

16:15

Bona vesprada

Magazín de vesprada de plató presentat per Màxim Huerta, amb Joan Espinosa i María Fuster, centrat en la participació ciutadana, l’entreteniment i la informació més propera. S'estructura al voltant de les connexions en directe, reportatges i diverses seccions.

20:30

NTC Comarques

Espai informatiu conduït per Carmen Bort on tenen cabuda les notícies que afecten a les poblacions més menudes, històries humanes i socials arran de la Comunitat Valenciana. Una finestra a les comarques d’Alacant, Castelló i València i als seus municipis.

21:00

À Punt Notícies nit

Informatiu presentat per Rosa Romero.

22:00

L'hora fosca

Programa que repassa alguns críms d'anys recents en la Comunitat Valenciana i les seves repercussions tot respectant els testimonis dels familiars de les víctimes i fugint de fer espectacle amb el dolor de les víctimes.

23:00

Crims

Josep Talleda surt en llibertat després de passar 10 anys a la presó. És l'any 2000. Tres anys més tard, es presenta a la comissaria dels Mossos d'Esquadra amb el cos ple de cops i ferides, com si algú l'hagués apallissat.

23:50

Frankie Drake Mysteries

Serie: Drama, Misterio

Chantel Riley lidera un equipo de mujeres que trabajan en una agencia de detectives femenina que investiga los casos más difíciles que la policía no es capaz de resolver. Juntas superan todos los obstáculos y se rebelan contra los convencionalismos de los años 20.

00:40

NTC Comarques

Espai informatiu conduït per Carmen Bort on tenen cabuda les notícies que afecten a les poblacions més menudes, històries humanes i socials arran de la Comunitat Valenciana. Una finestra a les comarques d’Alacant, Castelló i València i als seus municipis.

01:10

À Punt Notícies nit

Informatiu presentat per Rosa Romero.

02:10

Redifusión

Espacio que incluye la emisión de repetición de programas.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?

Más ocio