programacion tv

PROGRAMACIÓN À PUNT

À PuntMañana en À Punt

07:00

Les notícies del matí

Un espai informatiu innovador, presentat per Clara Castelló i editat per Elpídia Bellver. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d’anàlisi.

10:00

La gastroneta en ruta

La gastroneta recorre els mercats dels pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana amb una missió: descobrir la gastronomia de les nostres comarques. El cuiner Lluís Penyafort presenta este espai, acompanyat en cada programa d'un convidat d'excepció.

10:35

Grandes viajes en Tren

Itàlia del Sud - Des de Nàpols la seua badia i el seu metro amb una decoració digna d'un museu el protagonista puja al tren per a descobrir la regió de la Pulla.

11:30

Gormandia

Espai gastronòmic que, amb to humorístic, porta l'espectador a una terra imaginària, el país dels gormands. Sense presentador, el programa entrevista desenes de ciutadans que cuinen dia a dia perquè expliquen curiositats i secrets sobre la gastronomia valenciana.

12:00

Ciutats desaparegudes

Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la identitat de la gent de la Comunitat Valenciana.

12:20

Per Nadal, torrons

Espai de 'gags' amb personatges i temàtica adaptats a l'època nadalenca. Cada episodi arreplega situacions divertides del Nadal, així com de tots els esdeveniments que es desenvolupen en estes dates: el sorteig de la Loteria de Nadal o els menjars d'empresa.

13:20

De mar i bancal

Un format innovador per a seguir de prop l’activitat professional de la gent del camp i la mar.

14:00

À Punt Notícies migdia

Informatiu presentat per Victoria Maso i Isabel Sánchez.

15:35

Atrapa'm si pots

Concurs diari de preguntes i respostes que premiarà els concursants amb més coneixements de cultura general. Un programa carregat d’humor i amb una mecànica senzilla presentat per Óscar Tramoyeres.

16:40

Som de casa

Magazín de tarda presentat per Ximo Rovira y Gema Payà.

20:10

La cuina de Morera

'La cuina de Morera’ és el lloc de trobada per als amants de la cuina mediterrània i saludable. El cuiner Jordi Morera i la nutricionista Ana Sirvent ens acosten a la riquesa de la nostra gastronomia mitjançant propostes fàcils de cuinar a casa.

21:00

À Punt Notícies nit

Informatiu presentat per Rosa Romero.

22:00

Cartes en joc

El millor esmorzar del Camp de Túria - Concurs presentat per Jordi Garrido on, en cada capítol, tres restaurants competeixen per a ser el millor de la seua especialitat, valorant l’espai, la cuina, el menjar, el servei i el preu.

23:25

Cartes en joc

Millor cuina d'especialitat a Castelló i La Plana - Concurs presentat per Jordi Garrido on, en cada capítol, tres restaurants competeixen per a ser el millor de la seua especialitat, valorant l'espai, la cuina, el menjar, el servei i el preu.

00:45

La ciència darrere de les forces de la naturalesa

Les allaus - Esta serie explora la ciencia detrás de desastres naturales en busca de un entendimiento más profundo. Con gráficos animados, entrevistas e imágenes impresionantes, da vida a estas fuerzas de la naturaleza destructivas.

01:45

À Punt Notícies nit

Informatiu presentat per Rosa Romero.

02:40

Atrapa'm si pots

Concurs diari de preguntes i respostes que premiarà els concursants amb més coneixements de cultura general. Un programa carregat d’humor i amb una mecànica senzilla presentat per Óscar Tramoyeres.

03:30

Redifusión

Espacio que incluye la emisión de repetición de programas.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?