programacion tv

PROGRAMACIÓN À PUNT

À PuntMañana en À Punt

07:00

Les notícies del matí

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez i Clara Castelló.

10:00

Espai de Propaganda Electoral

Atesa la normativa vigent, els oferim els espais de propaganda electoral per a les eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny.

10:05

Bon dia, bonica

Serie: Comedia

Anna Ferrer torna al barri de la Marina amb la intenció de preparar una festa per a son pare, Martí. Ell és l'amo d'una parada de fruites i hortalisses al concorregut mercat de la Marina fins que la seua desaparició en alta mar torça tots els plans.

10:35

Negocis de família

Serie: Drama

Héctor rep la notícia que el seu tio ha desaparegut en un accident d'avió a Colòmbia i que li correspon a ell heretar totes les seues propietats. A ell i a la seua exdona, ja que els dos són al mateix temps cosins i tenen els mateixos drets.

11:05

Ciutats desaparegudes

Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la identitat de la gent de la Comunitat Valenciana.

11:50

Los mosqueteros

Serie: Acción, Drama, Historia

En la Francia del siglo XVII, los mosqueteros Athos, Porthos y Aramis luchan para proteger a la patria y a su rey de sus siniestros enemigos. El joven D?Artagnan se convertirá en su mejor aliado para enfrentarse al malvado cardenal Richelieu.

12:45

Espai de Propaganda Electoral

Atesa la normativa vigent, els oferim els espais de propaganda electoral per a les eleccions al Parlament Europeu del 9 de juny.

12:50

Animalades, un món bestial

Programa d'entreteniment que mostra la relació entre els animals i les persones. Sempre des del respecte a totes les espècies, l'espai mostra les històries de gossos, gats, animals exòtics, veterinaris i tots aquells aspectes relacionats amb el món animal.

13:20

La via verda

Programa que mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta a la Comunitat Valenciana: qué cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn pel canvi climàtic, com frenem l'escalfament global.

14:00

À Punt Notícies migdia

Informatiu presentat per Marta Ventura i Isabel Sánchez.

15:25

Atrapa'm si pots

Concurs diari de preguntes i respostes que premiarà els concursants amb més coneixements de cultura general. Un programa carregat d’humor i amb una mecànica senzilla presentat per Óscar Tramoyeres.

16:30

Som de casa

Magazín de tarda presentat per Ximo Rovira i Mabel Martí.

17:55

EHF European Cup (F)

Iuventa Michalovce-Elche - À Punt ofereix en directe, des del Chemkostav Arena, el duel de tornada de la gran final de l'EHF European Cup, que enfronta al conjunt eslovac del MSK Michalovce davant l'Handbol Elx

20:00

Tres De Casa

Som de casa obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

21:00

À Punt Notícies nit

Informatiu presentat per Rosa Romero.

22:00

Tráiler

Cine

The Pelayos

Dir: Eduard Cortés. Int: Daniel Bruhl, Lluís Homar, Miguel Angel Silvestre, Oriol Vila, Vicente Romero, Huichi Chiu, Blanca Suárez, Marina Salas, Eduard Fernández

Thriller, España, 2012

23:45

Tráiler

Cine

El desentierro

Dir: Nacho Ruipérez. Int: Leonardo Sbaraglia, Michel Noher, Jan Cornet, Francesc Garrido, Jelena Jovanoa, Ana Torrent, Jordi Rebellón, Arben Bajraktaraj, Nesrin Cavadzade

Thriller, España, 2018

01:35

À Punt Notícies nit

Informatiu presentat per Rosa Romero.

02:30

Atrapa'm si pots

Concurs diari de preguntes i respostes que premiarà els concursants amb més coneixements de cultura general. Un programa carregat d’humor i amb una mecànica senzilla presentat per Óscar Tramoyeres.

03:35

Redifusión

Espacio que incluye la emisión de repetición de programas.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?

Más Ocio

:: MUSICA.COM - Letras de canciones, análisis de letras...

:: TELETEXTO.COM - Programación TV. Guía de televisión.

:: CINE.COM - Noticias de cine, información de películas y series...