programacion tv

PROGRAMACIÓN À PUNT

À PuntAyer en À Punt

07:00

Bambant per casa

Miquel Gil i Carles Dénia recorren la Comunitat Valenciana per descobrir la riquesa cultural i patrimonial de les nostres comarques. L'espai és una aposta pel folklore i la cultura tradicional des d'un punt de vista diferent amb una presencia important de la música.

07:55

Certamen provincial de bandes 2018

Diverses agrupacions musicals de la província de València participen en esta trobada convertida en tradició. La banda guanyadora serà premiada amb el prestigi del premi que atorga la Diputació, a més de la dotació en metàl·lic que implica el guardó.

10:00

Santa Misa

Retransmisión de la Santa Misa.

10:55

La gastroneta en ruta

La gastroneta recorre els mercats dels pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana amb una missió: descobrir la gastronomia de les nostres comarques. El cuiner Lluís Penyafort presenta este espai, acompanyat en cada programa d'un convidat d'excepció.

11:30

Cartes en joc

El millor xef jove de la Plana Baixa - Concurs presentat per Jordi Garrido on, en cada capítol, tres restaurants competeixen per a ser el millor de la seua especialitat, valorant l’espai, la cuina, el menjar, el servei i el preu.

12:55

Per Nadal, torrons

Espai de 'gags' amb personatges i temàtica adaptats a l'època nadalenca. Cada episodi arreplega situacions divertides del Nadal, així com de tots els esdeveniments que es desenvolupen en estes dates: el sorteig de la Loteria de Nadal o els menjars d'empresa.

14:00

À Punt Notícies migdia

Informatiu presentat per Victoria Maso i Isabel Sánchez.

15:15

Animalades, un món bestial

Programa d’entreteniment que mostra la relació entre els animals i les persones. Sempre des del respecte a totes les espècies, l’espai mostra les històries de gossos, gats, animals exòtics, veterinaris i tots aquells aspectes relacionats amb el món animal.

15:45

Tráiler

La bahía del miedo

La bahía del miedo

Dir: Damián Romay. Int: Cathy Baron, Donny Boaz, Shawn Fitzgibbon, Haley Webb, Owen Miller

Thriller suspense, EE.UU., 2019

17:10

Tráiler

Asesinato en Berry

Asesinato en Berry

Dir: Floriane Crépin. Int: Aurélien Wiik, Boris Terral, David Mora, Fauve Hautot, Julie-Anne Roth

Thriller suspense, Francia, 2020

18:50

Xino Xano

La màgia de l'aigua - Hu Zhao ha decidit que vol tirar arrels a la Comunitat Valenciana. Però abans de prendre una decisió visitarà cada setmana un poble diferent per conviure uns dies amb els seus habitants i conèixer com es viu, com es guanyen la vida i si encaixaria o no com futur veí.

20:00

De mar i bancal

Un format innovador per a seguir de prop l’activitat professional de la gent del camp i la mar.

21:00

À Punt Notícies nit

Informatiu presentat per Rosa Romero.

22:05

L'Alqueria Blanca

Serie: Drama, Historia, Romance

Prohibit estimar - Sèrie que conta les vivències d'un poble valencià d'interior a mitjan dels anys 60, en un ambient eminentment rural i marcat per les grans diferències entre les dos famílies més representatives del lloc, els Falcó i els Pedreguer.

22:45

L'Alqueria Blanca

Serie: Drama, Historia, Romance

Conéixer el teu destí - Sèrie que conta les vivències d'un poble valencià d'interior a mitjan dels anys 60, en un ambient eminentment rural i marcat per les grans diferències entre les dos famílies més representatives del lloc, els Falcó i els Pedreguer.

23:30

El Restaurant

Serie: Drama

Crème de la crème - John i els d'esquerra no tenen massa diners i decideixen robar les carteres als clients rics del Ninas. Els periòdics s'han assabentat que Maggan el comissionat de la ciutat d'Estocolm ha estat en un club il·legal.

00:35

El Restaurant

Serie: Drama

Dimissió - Christina va a veure a Uno i s’agafa un bon disgust perquè els estan espiant. John i el grup d'esquerra saben que la policia els segueix. Desapareixen els diners de la recaptació diària de Ninas.

01:30

El Restaurant

Serie: Drama

Tornada a casa - Tres anys més tard és 1971. Ivar Strid entra en contacte amb Uno i li diu que han aconseguit seguir-los el rastre. Gustaf sorprén Nina quan torna d'Àfrica on ell i la família viuen com a missioners des de fa alguns anys.

02:25

Mestres i aprenents

Àlex Gadea apren a fer mornells - El camerino és com una mena de llimbs on es produeix el trànsit de la persona al personatge. Qui entra i qui ix d'allí mai és el mateix.

03:05

À Punt Notícies nit

Informatiu presentat per Rosa Romero.

04:00

Animalades, un món bestial

Programa d’entreteniment que mostra la relació entre els animals i les persones. Sempre des del respecte a totes les espècies, l’espai mostra les històries de gossos, gats, animals exòtics, veterinaris i tots aquells aspectes relacionats amb el món animal.

04:50

Redifusión

Espacio que incluye la emisión de repetición de programas.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?