programacion tv

PROGRAMACIÓN À PUNT

À PuntHoy en À Punt

07:00

La colla

Serie: Infantil

Contenidor d'animació infantil que convida els més joves de la casa a compartir aventures.

08:00

Les notícies del matí

Un espai informatiu innovador, presentat per Clara Castelló i Àlex Sanjaime i editat per Elpídia Bellver. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d’anàlisi.

09:30

Anàlisi i tertúlia en Les notícies del matí

Clara Castelló continua amb entrevistes i la tertúlia d’anàlisi després de l'espai púrament informatiu d'actualitat.

11:00

Negocis de família

Serie: Drama

Héctor rep la notícia que el seu tio ha desaparegut en un accident d'avió a Colòmbia i que li correspon a ell heretar totes les seues propietats. A ell i a la seua exdona, ja que els dos són al mateix temps cosins i tenen els mateixos drets.

12:30

El poble del costat

Sueca i Cullera, Borriana i Vila-real o Xàbia i Dénia. Tots els municipis valencians tenen un poble rival al costat. En este programa, Paco Morrió estudiarà des de l'humor estos enfrontaments i intentarà agermanar els dos pobles amb activitats divertides i sorprenents.

12:50

Terra viva

La nostra gent i el nostre entorn. Llauradors, artesans, vinaders, pescadors i aquells que estimen la natura seran els protagonistes del programa presentat per Jordi Payà i Enric Navarro.

14:00

À Punt Notícies migdia

Informatiu presentat per Victoria Maso i Isabel Sánchez.

Empezó hace poco

15:15

Atrapa'm si pots

Concurs diari de preguntes i respostes que premiarà els concursants amb més coneixements de cultura general. Un programa carregat d’humor i amb una mecànica senzilla presentat per Eugeni Alemany.

16:15

Bona vesprada

Magazín de vesprada de plató presentat per Màxim Huerta, amb Joan Espinosa i María Fuster, centrat en la participació ciutadana, l’entreteniment i la informació més propera. S'estructura al voltant de les connexions en directe, reportatges i diverses seccions.

20:30

NTC Comarques

Espai informatiu conduït per Carme Bort on tenen cabuda les notícies que afecten a les poblacions més menudes, històries humanes i socials arran de la Comunitat Valenciana. Una finestra a les comarques d’Alacant, Castelló i València i als seus municipis.

21:00

À Punt Notícies nit

Informatiu presentat per Rosa Romero.

22:00

Zoom

Programa de reportatges d'investigació de temes d'actualitat sobre assumptes socials i polítics que tenen lloc a la Comunitat Valenciana. Cada setmana tracta un assumpte diferent, posant el focus en els perquès i les seues conseqüències.

23:00

No s'apaguen les estreles. Concert

Emissió del concert celebrat al Teatre Principal de València el passat 30 de abril.

00:30

No s'apaguen les estreles

No s'apaguen les estreles és un documental pensat per enfortir l'autoestima, la identitat i les arrels valencianes. Recuperem les històries de valentia, saviesa i renaixement. Contades per elles i ells, pels i per les protagonistes.

01:20

NTC Comarques

Espai informatiu conduït per Carme Bort on tenen cabuda les notícies que afecten a les poblacions més menudes, històries humanes i socials arran de la Comunitat Valenciana. Una finestra a les comarques d’Alacant, Castelló i València i als seus municipis.

01:50

À Punt Notícies nit

Informatiu presentat per Rosa Romero.

02:30

Redifusión

Espacio que incluye la emisión de repetición de programas.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?

Más ocio