programacion tv

PROGRAMACIÓN À PUNT

À PuntHoy en À Punt

07:00

La colla

Serie: Infantil

Contenidor d'animació infantil que convida els més joves de la casa a compartir aventures.

10:15

Ciutats desaparegudes

Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la identitat de la gent de la Comunitat Valenciana.

11:00

Bon dia, bonica

Serie: Comedia

Anna Ferrer torna al barri de la Marina amb la intenció de preparar una festa per a son pare, Martí. Ell és l'amo d'una parada de fruites i hortalisses al concorregut mercat de la Marina fins que la seua desaparició en alta mar torça tots els plans.

12:00

Les Moreres

Serie: Romance, Drama

Rosa és una esposa, mare i filla preocupada pels seus. Després d'anys de sacrifici en el si familiar, amb total dedicació s'adona que la seua labor com a mare té uns límits. Ara se sent capaç de donar un gir a la seua vida i començar a estudiar i valorar nous horitzons.

13:00

Meridià Zero (La Comunitat Amagada)

Programa que proposa realitzar un viatge per la Comunitat Valenciana amb l'objectiu de donar a conéixer tots els llocs que contenen l'essència del patrimoni valencià.

14:00

À Punt Notícies migdia

Informatiu presentat per Victoria Maso i Isabel Sánchez.

15:15

Atrapa'm si pots

Concurs diari de preguntes i respostes que premiarà els concursants amb més coneixements de cultura general. Un programa carregat d’humor i amb una mecànica senzilla presentat per Eugeni Alemany.

16:15

Bona vesprada

Magazín de vesprada de plató presentat per Màxim Huerta, amb Joan Espinosa i María Fuster, centrat en la participació ciutadana, l’entreteniment i la informació més propera. S'estructura al voltant de les connexions en directe, reportatges i diverses seccions.

20:30

NTC Comarques

Espai informatiu conduït per Carmen Bort on tenen cabuda les notícies que afecten a les poblacions més menudes, històries humanes i socials arran de la Comunitat Valenciana. Una finestra a les comarques d’Alacant, Castelló i València i als seus municipis.

21:00

À Punt Notícies nit

Informatiu presentat per Rosa Romero.

22:00

Crònica Mèdica

La Sanitat Pública, explicada a través de les històries dels seus protagonistes, al llarg d’un any històric.

22:50

La vida a Son Espases

Seguiment de com han afrontat els treballadors de l'hospital un 2020 que ha suposat per a ells un repte fins ara inimaginable. En aquesta sèrie documental no sols coneixem com han fet front a la Covid-19 sinó com s'ha continuat treballant més enllà de la pandèmia.

23:40

Vides extraordinàries

Estrés, angustia, depresión, ansiedad, enfermedad, etc. Este programa te inspira a examinar tu propia vida más profundamente y te da las herramientas para vivir una vida más saludable y feliz.

00:30

NTC Comarques

Espai informatiu conduït per Carmen Bort on tenen cabuda les notícies que afecten a les poblacions més menudes, històries humanes i socials arran de la Comunitat Valenciana. Una finestra a les comarques d’Alacant, Castelló i València i als seus municipis.

01:00

À Punt Notícies nit

Informatiu presentat per Rosa Romero.

02:15

Redifusión

Espacio que incluye la emisión de repetición de programas.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?

Más ocio