PROGRAMACION TV - teletexto.com

PROGRAMACIÓN A PUNT

A PuntHoy en A Punt

08:00

Les notícies del matí

Un espai informatiu innovador, presentat per Clara Castelló i editat per Elpídia Bellver. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

Hace más de 1 hora que empezó

Accede a todas tus seríes, dibujos, programas y mucho más, SOLO 2,99€/mes.

Ir a la oferta

11:00

The Librarians

Serie: Fantasía, Aventura, Comedia

Cuando mucha gente empieza a resultar herida por una aparente mala suerte, los Libreros investigan al propietario de un casino que posee un objeto capaz de robarle la suerte a la gente.

11:40

El paradís de les senyores

Serie: Drama, Romance

Traicionada por su novio, Teresa se va del pueblo y huye a la gran ciudad. Allí descubre que la tienda de su tío está en serias dificultades debido a la apertura de unos grandes almacenes El Paraíso de las Señoras.

12:40

Gormandia

Espai gastronòmic que, amb to humorístic, porta l'espectador a una terra imaginària, el país dels gormands. Sense presentador, el programa entrevista desenes de ciutadans que cuinen dia a dia perquè expliquen curiositats i secrets sobre la gastronomia valenciana.

13:00

Terra viva

Magazín d'actualitat dedicat a l'agricultura, la ramaderia, el medi ambient i la climatologia de la Comunitat Valenciana presentat per Enric Navarro.

13:55

À Punt Notícies migdia

Informatiu presentat per Victòria Maso i Isabel Sánchez.

15:10

Atrapa'm si pots

Concurs diari de preguntes i respostes que premiarà els concursants amb més coneixements de cultura general. Un programa carregat d'humor i amb una mecànica senzilla presentat per Eugeni Alemany.

16:00

La Terrassa

Carolina Ferre presenta aquest magazín de vesprada on la música, els pobles i les històries més properes tenen un espai fonamental.

17:45

À Punt Directe

Magazín presentat per Sonia Fernández i Joan López. De dilluns a divendres connectarem en directe amb diferents punts de la nostra Comunitat per estar al dia de l'actualitat i disfrutar del millor entreteniment.

19:30

Així dona gust

Lluís Penyafort convida tots els dies dos famílies perquè cuinen amb ell. Entre els convidats hi haurà persones conegudes i ciutadanes i ciutadans anònims.

20:30

À Punt Notícies nit

Informatiu presentat per Marta Ventura i Mathies Muñoz.

21:45

Cantant al cotxe

Carme Juan recorre la Comunitat Valenciana en cotxe amb dos concursants i un premi de 1000 euros. Hauran de superar tres proves de karaoke acompanyants per un personatge popular.

22:20

Magnífics

Programa de màgia de carrer en el qual dos mags de reconegut prestigi recorren els pobles i les ciutats de la Comunitat Valenciana i deixen bocabadats els seus veïns i veïnes.

23:05

Magnífics

Programa de màgia de carrer en el qual dos mags de reconegut prestigi recorren els pobles i les ciutats de la Comunitat Valenciana i deixen bocabadats els seus veïns i veïnes.

23:45

Mestres i aprenents

El camerino és com una mena de llimbs on es produeix el trànsit de la persona al personatge. Qui entra i qui ix d'allí mai és el mateix.

00:30

Redifusión

Espacio que incluye la emisión de repetición de programas.

06:00

La colla

Serie: Infantil

Contenidor d'animació infantil que convida els més joves de la casa a compartir aventures.

Programación TV - Filtro

Accede a todas la películas y series que se emiten cada día.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?

Musica.com

Más ocio