Programación TV - TELETEXTO.COM
Programación TV
 TVE La Primera
 TVE La 2
 Antena 3
 Cuatro
 Tele 5
 La Sexta
+ Teletexto
 Películas en TV
 Cartelera de Cine
Links interesantes
 Cine
   Mejores películas
 Música
   Letras de canciones
   Vídeos musicales
   Artículos de música
   Juegos de música
 Videojuegos

Programación de À Punt

Programación TV: Nacionales
Programación de tve1 Programación de tve2 Programación de antena 3
TVE La Primera TVE La 2 Antena 3
Programación de cuatro Programación de tele 5 Programación de la sexta
Cuatro Tele 5 La Sexta
Programación TV: Autonómicas
Programación de A Punt Programación de canal 2 Programación de canal 33 Programación de canal sur Programación de castilla la mancha etb 1
Programación de etb 2 Programación de telemadrid Programación de tv3 Programación de tvg Programación de tv canaria
Programación TV: TDT
Programación de CLAN Programación de DISNEY CHANNEL Programación de DIVINITY Programación de ENERGY Programación de FDF Programación de MEGA Programación de NEOX Programación de NOVA Programación de TELEDEPORTE Programación de Trece

À PUNT

À Punt
<<Lun. 17HOYMié. 19Jue. 20Vie. 21Sáb. 22Dom. 23>>
Programación de À Punt para hoy
07:00Les notícies del matí Un espai informatiu innovador, presentat per Clara Castelló i editat per Elpídia Bellver. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí, per la ràdio i la televisió d’À Punt simultàniament. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d’anàlisi.
10:00Música de banda Actuació de la Banda de Música Cultural de Teo al Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València 2019.
10:35À punt directe De dilluns a divendres, Carolina Ferre i la seua colla de col·laboradors destarifats ens acompanyaran per a comentar l’actualitat més divertida. A continuació, Sonia Fernández i Joan López connectaran en directe amb els diferents punts de l’actualitat valenciana per a saber què passa i disfrutar del millor entreteniment.
11:20Fenòmens de la naturalesa William Tubridge va ser el primer home que va bussejar sense respirar i sense ajuda més de 100 metres. Com pot aguantar tant temps sense aire, i com el seu cos afronta la pressió a aquesta profunditat? Tyler s'uneix a William a les Bahames mentre intenta la seua immersió més profunda.
11:45Fenòmens de la naturalesa Tyler prova el trage d'alumini a Hawaii abans de descobrir si Geoff Mackley pot apropar-se més que ningú a l'interior d'un volcà actiu i viure per a explicar-ho.
12:15Els bibliotecaris Quan un grup d'estudiants de COU competitius comencen a usar la bruixeria, els bibliotecaris han d'intercedir com més prompte millor perquè el desastre no els destruïsca a tots.
13:00Terra viva La nostra gent i el nostre entorn. Llauradors, artesans, vinaders, pescadors i aquells que estimen la natura seran els protagonistes del programa presentat per Jordi Payà i Enric Navarro.
13:55À punt notícies migdia Presentat per Victòria Maso i Isabel Sánchez.
15:10Atrapa'm si pots Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.
16:05El paradís de les senyores La vergonya que va sorgir després del bes que van intercanviar fa que siga impossible que Vittorio i Marta treballen braç a braç arriscant el seu compromís de col·laboració. Umberto comença a mirar amb gelosia la relació entr... [Leer +]
16:50À punt directe De dilluns a divendres, Carolina Ferre i la seua colla de col·laboradors destarifats ens acompanyaran per a comentar l’actualitat més divertida. A continuació, Sonia Fernández i Joan López connectaran en directe amb els diferents punts de l’actualitat valenciana per a saber què passa i disfrutar del millor entreteniment.
19:25La gastroneta en ruta La gastroneta de Lluís Penyafort estarà a Almedíxer, primera parada de la ruta morisca, en plena serra d'Espadà. Allà, Lluís visitarà la famosa formatgeria de Maite Regidor, on es proveirà d'un formatge excel·lent que transformarà a La gastroneta en uns originals Sant Joseps amb l'ajuda del tècnic forestal Vicente Navarrete.
20:0020h ntc Presentat per Marta Ventura i Mathies Muñoz.
21:50Qui és qui És un retrat de la diversitat de les persones que viuen a la Comunitat Valenciana. Els homes i les dones protagonistes conten històries vitals enriquidores amb un punt en comú: la passió.
22:15Qui és qui És un retrat de la diversitat de les persones que viuen a la Comunitat Valenciana. Els homes i les dones protagonistes conten històries vitals enriquidores amb un punt en comú: la passió.
22:35Inoblidables Villores només té 42 habitants. A causa del risc imminent de despoblació, s'estan prenent mesures per a evitar-ho: connexió a internet gratuïta, un ecoparc mòbil, una biblioteca municipal, un desfibril·lador a la plaça del po... [Leer +]
23:40La memòria rescatada Els carrers del nostre barri són com les venes per on circula la nostra vida. Cada carrer ens conta una història i la història la fem entre tots els qui som i estem... al sol del meu carrer.
00:25Atrapa'm si pots Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany. (Empezó hace 3')
01:20À punt directe De dilluns a divendres, Carolina Ferre i la seua colla de col·laboradors destarifats ens acompanyaran per a comentar l’actualitat més divertida. A continuació, Sonia Fernández i Joan López connectaran en directe amb els diferents punts de l’actualitat valenciana per a saber què passa i disfrutar del millor entreteniment. (Empieza dentro de 52')
03:50Terra viva La nostra gent i el nostre entorn. Llauradors, artesans, vinaders, pescadors i aquells que estimen la natura seran els protagonistes del programa presentat per Jordi Payà i Enric Navarro.
À Puntcanal 2canal 33canal surcastilla la manchaetb 1etb 2telemadridtv3tvgtv canaria
CLANDISNEY CHANNELDIVINITYENERGYFDFMEGANEOXNOVATELEDEPORTETRECE
Películas
Foro TV
Buscador de Musica.com
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0...9
Teletexto.com .. Política de Privacidad.. Política de Cookies .. Versión Móvil