programacion tv

PROGRAMACIÓN TV3

TV3Ayer en TV3

13:04

Obrint plaça

L'adversitat - En Kanco és un casteller veterà dels Bordegassos de Vilanova i la Geltrú amb qui parlarem dels moments complicats que ha sabut superar la colla durant els seus cinquanta anys d'història, que justament commemoren la temporada 2022.

13:42

Zona Zàping

Episodi 4 - Espai setmanal que ofereix un recull de les imatges més espectaculars, curioses o actuals de continguts esportius que ofereixen les diferents cadenes de televisió, tant estatals com internacionals.

14:30

Telenotícies migdia

Informatiu diari que inclou els esdeveniments més destacats de l'actualitat, recollits pels serveis informatius de TVC, amb el suport de les cròniques i les connexions amb els corresponsals i enviats especials arreu del món.

15:40

Tráiler

C'est la vie

C'est la vie

Dir: Olivier Nakache, Eric Toledano. Int: Jean-Pierre Bacri, Vincent Macaigne, Kévin Azaïs, Eye Haidara, Suzanne Clément, Gilles Lellouche, Judith Chemla, Jean-Paul Rouve, Benjamin Lavern

Comedia, Francia, 2017

17:40

El caso del bebé desaparecido

El caso del bebé desaparecido

Dir: Andreas Senn. Int: Roeland Wiesnekker, Meike Droste, Anja Kling, Magnus Krepper

Thriller suspense, Alemania, 2017

19:21

No tenim vergonya

Algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya les recordem, però són les menys nombroses. El programa revisa els 35 anys de material generat per Televisió de Catalunya.

19:57

Atrapa'm si pots

Episodi 5 - Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

21:00

Telenotícies vespre

Ramon Pellicer i Cristina Riba són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l'edició del vespre del ''Telenotícies'' del cap de setmana.

22:13

Col·lapse

Tanqueu les finestres - Ricard Ustrell entrevista al director de cinema Woody Allen, autor de films com ''Annie Hall'', ''Manhattan'' i ''Vicky Cristina Barcelona''. El cineasta comenta els detalls de la seva trajectòria artística, records que té a Barcelona i aborda, també, assumptes polèmics.

01:05

Rifkin's Festival

La película cuenta la historia de un matrimonio estadounidense que asistió al Festival de San Sebastián y queda absolutamente prendado del encanto de la ciudad y, sobre todo, del festival y de la fantasía que rodea el mundo del c... Leer +

02:30

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

04:00

Rumba a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

05:00

Folc a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama del folk i les seves variants a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

06:00

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?