programacion tv

PROGRAMACIÓN TV3

TV3Ayer en TV3

10:59

Signes dels temps

Magazín religiós presentat per Montserrat Esteve, que combina entrevistes curtes i reportatges per crear un espai que posa en valor el sentit de la vida religiosa en una societat cada cop més secularitzada. A més a més, obre una finestra a l'ecumenisme i al diàleg.

11:24

Concerts Clàssica

40è aniversari del Festival de Torroella de Montgrí (2) - Concerts commemoratius del 40è aniversari del Festival de Torroella de Montgrí. El grup de música Gli Incogniti, liderat per l’experimentada i extrovertida violinista... Leer +

12:13

Fake Night

Sergi López - L’espectador assisteix a les reunions de guió on es prepara el programa i va veient com l’Oriol s’imagina com serà l’entrevista amb un VIP determinat. Situacions fictícies que Parreño projecta... Leer +

13:05

Polònia

Toni Soler encapçala l'equip d'actors i guionistes que cada setmana interpreten en clau d'humor els principals ítems de l'actualitat política catalana i espanyola. L'èxit del programa va donar lloc a un 'spin off' centrat en el món de l'esport, ''Crackòvia''.

13:47

APM? Extra

Espai satíric que fa un repàs en clau d'humor a l'actualitat política i al panorama televisiu català, espanyol i internacional. El programa és una creació dels responsables del programa que s'emetia amb el mateix nom a Catalunya Ràdio.

14:30

Telenotícies migdia

Informatiu diari que inclou els esdeveniments més destacats de l'actualitat, recollits pels serveis informatius de TVC, amb el suport de les cròniques i les connexions amb els corresponsals i enviats especials arreu del món.

15:40

The Salzburg story

The Salzburg story

Dir: Alexander Peter Lercher. Int: Kelly Bishop, Alfons Haider, Heinz Trixner

Drama, Austria, 2018

17:30

Tráiler

La música del silenci

La música del silencio

Dir: Michael Radford. Int: Toby Sebastian, Antonio Banderas, Jordi Mollà, Alessandro Sperduti, Luisa Ranieri, Antonella Attiu, Paola Lavini, Daniel Vivian

Drama biográfico, Italia, 2017

19:47

No tenim vergonya

Algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya les recordem, però són les menys nombroses. El programa revisa els 35 anys de material generat per Televisió de Catalunya.

19:52

Atrapa'm si pots

Episodi 8 - Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

21:00

Telenotícies vespre

Ramon Pellicer i Cristina Riba són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l'edició del vespre del ''Telenotícies'' del cap de setmana.

22:14

30 minuts: Taules parades

Els bars i restaurants, l'hostaleria en general, és un sector atomitzat i amb registres molt diversos del qual depenen moltes famílies de manera directa, i, indirectament, des de petits productors disseminats pel país a la indústria agroalimentària.

23:03

Hermanos

Serie: Comedia, Drama

Episodi 5 - Quatre persones compleixen 35 anys d'edat el mateix dia. Els quatre estan a punt de viure el dia més important de les seves vides. No importa el que passi amb ells, aquestes persones saben alguna cosa: La bondat salva el món. El punt de partida serà estimar a algú.

23:45

Hermanos

Serie: Comedia, Drama

Episodi 6 - Quatre persones compleixen 35 anys d'edat el mateix dia. Els quatre estan a punt de viure el dia més important de les seves vides. No importa el que passi amb ells, aquestes persones saben alguna cosa: La bondat salva el món. El punt de partida serà estimar a algú.

00:35

La Comunitat

Impossibles - La Comunitat és un programa col·laboratiu de reflexió protagonitzat per l'audiència i conduït per la Bibiana Ballbè. A partir de les històries personals compartides per la comunitat a través de les xarxes socials, el programa teixeix una reflexió col·lectiva.

01:00

Tráiler

Una invitada peligrosa

Una invitada peligrosa

Dir: Fred Olen Ray. Int: Beth Littleford, Ted King, Kate Mansi, Valentina Novakovi, Ted Monte, John Henry Richardson

Thriller, EE.UU., 2016

02:34

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

04:01

Rumba a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

05:00

Folc a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama del folk i les seves variants a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

06:00

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?

Más ocio

Música