programacion tv

PROGRAMACIÓN TV3

TV3Ayer en TV3

10:11

Signes dels temps

En antena des de 1986, ''Signes dels temps'' és un magazín que informa de les activitats de l'Església a Catalunya i tracta els grans temes de l'actualitat social i cultural des d'una òptica cristiana. L'espai inclou, entre d'altres seccions, entrevistes i reportatges.

10:37

Concert La Locomotora Negra - L'última estació

Concert de comiat de la Locomotora Negra, després de 50 anys de circular a tot tren per les vies del jazz i del swing. El Palau de la Música Catalana és l'escenari d'aquesta última estació on la mítica big band del nostre país posa final al seu trajecte musical.

11:50

Polònia

Episodi 13 - Toni Soler encapçala l'equip d'actors i guionistes que cada setmana interpreten en clau d'humor els principals ítems de l'actualitat política catalana i espanyola. L'èxit del programa va donar lloc a un 'spin off' centrat en el món de l'esport, ''Crackòvia''.

12:20

Està passant

Episodi 65 - Informatiu satíric presentat per Toni Soler que analitza les claus de l'actualitat del dia. L'espai també dóna veu a experts perquè donin la seva opinió sobre l'actualitat i entrevista els seus principals protagonistes.

12:58

El punt D

Dolor - La segona temporada està formada per 10 capítols que ofereixen entendre la sexualitat i fer caure mites. S'aborden, de manera clara, rigorosa i directa, temes d'actualitat com el consentiment, la pornografia i els ''singles'', així com la virginitat i l'orientació sexual.

13:18

El punt D

D de Disfuncions sexuals - Programa de divulgació sobre temes relacionats amb la sexualitat.

13:47

Alguna pregunta més?

Episodi 14 - Espai satíric que fa un repàs en clau d'humor a l'actualitat política i al panorama televisiu català, espanyol i internacional. El programa és una creació dels responsables del programa que s'emetia amb el mateix nom a Catalunya Ràdio.

14:30

Telenotícies migdia cap de setmana

Ramon Pellicer i Cristina Riba són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l’edició del migdia del ''Telenotícies'' del cap de setmana.

15:42

Crims al Bàltic: El vaixell fantasma

Crims al Bàltic: El vaixell fantasma

Dir: Oliver Schmitz. Int: Katrin Saß, Rikke Lylloff, Max Hopp, Rainer Sellien, Anna Herrmann

Thriller suspense, Alemania, 2019

17:29

Crims al Bàltic: Amor de mare

Crims al Bàltic: Amor de mare

Dir: Uwe Janson. Int: Katrin Saß, Rainer Sellien, Rikke Lylloff, Max Hopp, Merab Ninidze

Thriller suspense, Alemania, 2019

19:15

Asesinato en el norte

Serie: Misterio, Crimen, Comedia

El viatge de negocis d'en Donner - En Finn Kiesewetter havia deixat la policia per a convertir-se en una agricultor ecològic. No obstant això, un incendi destrueix la seva granja i Finn es veu obligat a tornar a les forces de l'ordre.

20:03

Atrapa'm si pots

Episodi 63 - Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

20:39

Atrapa'm si pots

Episodi 64 - Llucià Ferrer presenta aquest concurs de preguntes i respostes en què sis concursants competeixen per guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles.

21:00

Telenotícies vespre cap de setmana

Ramon Pellicer i Cristina Riba són els encarregats de fer arribar les informacions més destacades en l’edició del vespre del ''Telenotícies'' del cap de setmana.

22:11

30 minuts: Drets vulnerats

Reportatge que analitza l'estat dels drets humans a Catalunya, a través d'alguns casos representatius d'alguns dels drets més vulnerats al nostre país, com el dret a l'habitatge, el dret a la participació o el dret de protesta.

22:57

Gol a gol

Resum dels millors moments de l'actualitat futbolística en què s'ofereixen els resultats de la Primera Divisió i les principals categories inferiors, així com de les lligues europees més rellevants. ''Gol a gol'', estrenat el 1984, és un dels espais més veterans de TVC.

00:37

Quan arribin els marcians

El desig i Lorena Nogal - Espai que es pregunta per què passen les coses que passen i la gent fa el que fa. Júlia Bertran i Jofre Font són els reporters que encapçalen aquesta missió, que combina l’actualitat amb la contemporaneïtat cultural, la informació, la divulgació i l'oci.

01:08

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

04:00

Rumba a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

04:59

Folc a l'estudi

Espai que fa un cop d'ull al panorama del folk i les seves variants a Catalunya. Un dels elements clau d'aquest programa musical és que permet veure artistes clau d'aquest gènere en el seus àmbits naturals: els estudis de gravació.

06:00

Notícies 3/24

Repàs de les darreres notícies d'actualitat catalana, espanyola i internacional. També s'ofereixen els principals ítems de la informació esportiva i la previsió meteorològica per a les properes hores, a més de l'estat del trànsit.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?