PROGRAMACION TV - teletexto.com

PROGRAMACIÓN À PUNT

À PuntLunes en À Punt

08:00

Les notícies del matí

Un espai informatiu innovador, presentat per Clara Castelló i editat per Elpídia Bellver. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

11:00

The Librarians

Serie: Fantasía, Aventura, Comedia

Cuando Baird busca a Nicole con el fin de que retome su relación con la Librería, ambas terminan envueltas en una misión centrada en recuperar un peligroso objeto antes de que éste caiga en manos de unos ladrones de tumbas rusos.

11:40

El paraíso de las señoras

Serie: Drama

Traicionada por su novio, Teresa se va del pueblo y huye a la gran ciudad. Allí descubre que la tienda de su tío está en serias dificultades debido a la apertura de unos grandes almacenes El Paraíso de las Señoras.

12:40

Gormandia

Espai gastronòmic que, amb to humorístic, porta l'espectador a una terra imaginària, el país dels gormands. Sense presentador, el programa entrevista desenes de ciutadans que cuinen dia a dia perquè expliquen curiositats i secrets sobre la gastronomia valenciana.

13:00

Terra viva

Magazín d'actualitat dedicat a l'agricultura, la ramaderia, el medi ambient i la climatologia de la Comunitat Valenciana presentat per Enric Navarro.

13:55

À Punt Notícies migdia

Informatiu presentat per Rosa Romero i Carmen Monteagudo.

15:10

Atrapa'm si pots

Concurs diari de preguntes i respostes que premiarà els concursants amb més coneixements de cultura general. Un programa carregat d'humor i amb una mecànica senzilla presentat per Eugeni Alemany.

16:15

La Terrassa

Carolina Ferre presenta aquest magazín de vesprada on la música, els pobles i les històries més properes tenen un espai fonamental.

17:45

À Punt Directe

Magazín presentat per Sonia Fernández i Joan López. De dilluns a divendres connectarem en directe amb diferents punts de la nostra Comunitat per estar al dia de l'actualitat i disfrutar del millor entreteniment.

19:30

Així dona gust

Lluís Penyafort convida tots els dies dos famílies perquè cuinen amb ell. Entre els convidats hi haurà persones conegudes i ciutadanes i ciutadans anònims.

20:30

À Punt Notícies nit

Informatiu presentat per Marta Ventura i Mathies Muñoz.

21:45

Cantant al cotxe

Carme Juan recorre la Comunitat Valenciana en cotxe amb dos concursants i un premi de 1000 euros. Hauran de superar tres proves de karaoke acompanyants per un personatge popular.

22:20

Les de l'hoquei

La investigación del robo trastornará la relación entre Lluc y Janina, y acabará por afectar a Berta, que, por otro lado, se debate entre irse a vivir con Olga o quedarse con Terrats.

23:15

Les de l'hoquei

Ricard tiene un susto durante uno de los entrenamientos, que lo acerca a Raquel, pero no tanto como ella querría. Emma quiere celebrar el cumpleaños con en Toni, pero Raquel descubre una parte de su relación que no le gusta nada.

Programación TV - Filtro

Accede a todas la películas y series que se emiten cada día.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?

Musica.com

Más ocio