programacion tv

PROGRAMACIÓN À PUNT

À PuntHoy en À Punt

07:00

Mares y océanos

Polinesia - Un equip de bussejadors i exploradors de les profunditats marines es capbussen als oceans per descobrir a l'espectador la riquesa i majestuositat del fons marí. Esta sèrie documental mostra allò mai vist des de la superfície; un autèntic grapat de secrets.

07:30

València és música

Projecte audiovisual que mostra l'impacte de les bandes de música dins de la cultura valenciana i la seua singularitat com a fenòmen social.

07:55

Bambant per casa

Xàtiva - La Costera, ''El bressol del Botifarra'' - Miquel Gil i Pep ''Botifarra'' recorren la Comunitat Valenciana per descobrir la riquesa cultural i patrimonial de les nostres comarques. L'espai és una aposta pel folklore i la ... Leer +

08:50

Cantant al cotxe

Dani Miquel - Carme Juan recorre la Comunitat Valenciana en cotxe amb dos concursants i un premi de 1000?. Hauran de superar tres proves de karaoke acompanyants per un personatge popular.

10:00

Això no és normal

Concurs presentat per Maria Juan i Nerea Sanfe en el qual els participants hauran de respondre a preguntes quotidianes per a saber com són realment els valencians. Dues parelles lluitaran per arribar a la fase final del concurs i emportar-se el pot del programa.

11:00

Valencians al món

Los Ángeles - Un equip de reporters del programa viatja a diferents ciutats del món per veure com viuen els valencians fóra del nostre país. Valencians, que viuen en els cinc continents, ens ensenyen allò que és més emblemàtic de les ciutats i països on van marxar a viure.

12:10

Grandes viajes en Tren

Itàlia del Nord De Gènova a Venècia - En direcció al nord d'Itàlia, de Gènova a Venècia. El protagonista comença el viatge descobrint la ciutat de Gènova, el principal port d'Itàlia, davant de la mar de Ligúria. Després agafa el tren per a anar a les Cinque Terre.

13:00

Terra viva

Magazín d'actualitat dedicat a l'agricultura, la ramaderia, el medi ambient i la climatologia de la Comunitat Valenciana presentat per Àlex Blanquer.

14:00

À Punt Notícies migdia

Informatiu presentat per Victoria Maso i Isabel Sánchez.

15:10

Crónicas del zoo

Cocodrils, peixos cardenal i elefants - Docureallity que mostra el món de la natura animal, les relacions afectives amb els cuidadors, l’entorn de vides salvatges i grups d’espècies a través de tres zoològics de nova generació: Bioparc València, Bioparc Fuengirola i Acuario de Gijón.

15:40

Escuela de enfermería

Serie: Drama

Nous temps - En los años 50, Erik y Anna se encuentran entre los primeros en ser aceptados en una escuela de enfermería con hombres y mujeres juntos. Debido a la falta de enfermeras capacitadas, el gobierno danés decide que es aceptable que un hombre trabaje como enfermera.

16:15

Escuela de enfermería

Serie: Drama

L'hora de la veritat - En los años 50, Erik y Anna se encuentran entre los primeros en ser aceptados en una escuela de enfermería con hombres y mujeres juntos. Debido a la falta de enfermeras capacitadas, el gobierno danés decide que es aceptable que un hombre trabaje como enfermera.

17:00

La otra mirada

Serie: Drama, Comedia, Suspense

Viacrucis - Professores i alumes es disposen a començar les vacances de Setmana Santa i, davant la sorpresa del claustre, la Teresa decideix quedar-se sola a l'acadèmia. D'altra banda, la Macarena confessa a l'Ángela que ha descobert que té una aventura amb la seva mare.

18:10

Meridià Zero (La Comunitat Amagada)

La Safor, la Plana Baixa, el Camp de Túria i la Foia de Bunyol - Programa que proposa realitzar un viatge per la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de donar a conéixer tots els llocs que contenen l'essència del patrimoni valencià.

19:00

Trau la llengua

Les paraules d'adés i ara - Un divertit recorregut per tota la geografia valenciana que vol donar a conéixer tots els secrets del valencià. Paraules, expressions típiques i frases curioses omplin este espai sobre llengua carregat de reportatges i entrevistes presentades per Eugeni Alemany.

20:10

La cuina de Morera

'La cuina de Morera’ és el lloc de trobada per als amants de la cuina mediterrània i saludable. El cuiner Jordi Morera i la nutricionista Ana Sirvent ens acosten a la riquesa de la nostra gastronomia mitjançant propostes fàcils de cuinar a casa.

21:00

À Punt Notícies nit

Informatiu presentat per Rosa Romero.

22:00

Desconocidas

Serie: Drama, Comedia

Tras varios años alejada del lugar en que nació, Isabel regresa a su pueblo para enfrentarse a los secretos del pasado, los problemas del presente y las ilusiones del futuro.

23:40

El último show

Serie: Drama, Comedia

Miguel Ángel desea dejar atrás el personaje de ''Marianico el Corto'' que le dio fama nacional en los años 90. Ahora, al llegar a los 70 años, decide sacar lo que siempre ha llevado dentro y mostrar al público su perfil más dramático realizando una película surrealista.

01:30

À Punt Notícies nit

Informatiu presentat per Rosa Romero.

02:15

Terra viva

Magazín d'actualitat dedicat a l'agricultura, la ramaderia, el medi ambient i la climatologia de la Comunitat Valenciana presentat per Àlex Blanquer.

05:50

Redifusión

Espacio que incluye la emisión de repetición de programas.

Filtro TV

Accede a todas la películas y series que se emiten hoy.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?