PROGRAMACION TV - teletexto.com

PROGRAMACIÓN À PUNT

À PuntDomingo en À Punt

10:00

Santa Misa

Retransmisión de la Santa Misa.

10:50

València és música

Projecte audiovisual que mostra l'impacte de les bandes de música dins de la cultura valenciana i la seua singularitat com a fenòmen social.

11:30

Va de bo

Programa esportiu especialitzat en pilota valenciana on s'inclou la retransmissió de la millor partida de la setmana atenent a les diferents competicions, finals, i a totes les modalitats de joc que actualment tenen competicions federatives a la Comunitat Valenciana.

13:15

Ciutats desaparegudes

Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la identitat de la gent de la Comunitat Valenciana.

13:55

À Punt Notícies - cap de setmana

Informatiu presentat per Vanessa Gregori i Carles Claver.

15:00

Atrapa'm si pots

Concurs diari de preguntes i respostes que premiarà els concursants amb més coneixements de cultura general. Un programa carregat d’humor i amb una mecànica senzilla presentat per Eugeni Alemany.

16:00

Misión imposible 3

El agente especial Ethan Hunt se ha retirado del servicio activo para casarse. Sus jefes le piden que antes ayude a uno de los hombres a los que entrenó, secuestrado por un traficante de armas sin escrúpulos. Tom Cruise retomó po... Leer +

17:50

Diario de una niñera

Annie Braddock se traslada a Nueva York para intentar entrar en el mercado laboral tras acabar su carrera universitaria. Pero el mundo financiero no es lo que ella esperaba y se ve obligada a trabajar como niñera para una rica pa... Leer +

19:30

Tot À Punt

Programa de zàping que resumeix i selecciona setmanalment, en clau d'humor, els continguts d'À Punt Mèdia.

20:30

À Punt Notícies - cap de setmana

Informatiu presentat per Vanessa Gregori i Carles Claver.

21:15

Famílies

Sèrie documental que mostra, de manera intimista i entretinguda, els diversos models familiars de la societat contemporània. El programa mostra les històries de persones reals que representen els diversos models familiars, des dels més tradicionals fins als més nous.

21:45

Maniàtics

Serie: Comedia

Sèrie d'humor que conta les peripècies de tota una colla de maniàtics patètics i entranyables en lluita permanent per aconseguir un àtom de felicitat. De vegades és la pròpia manera de ser de cadascú, el major obstacle que han de véncer per aconseguir allò que desitgen.

23:20

Bambant per casa

Miquel Gil i Carles Dénia recorren la Comunitat Valenciana per descobrir la riquesa cultural i patrimonial de les nostres comarques. L'espai és una aposta pel folklore i la cultura tradicional des d'un punt de vista diferent amb una presencia important de la música.

01:05

Missions salvatges

Sigue a Marlice y su esposo en un viaje a algunos de los paisajes más exquisitos de Namibia, mientras se encuentran con otros conservacionistas destacados en el país. Se centra en los esfuerzos de conservación del santuario.

01:45

Ciutats desaparegudes

Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la identitat de la gent de la Comunitat Valenciana.

02:45

Redifusión

Espacio que incluye la emisión de repetición de programas.

06:00

La colla

Serie: Infantil

Contenidor d'animació infantil que convida els més joves de la casa a compartir aventures.

Programación TV - Filtro

Accede a todas la películas y series que se emiten cada día.

Foro TV

¿? Para ti, ¿cuál es la mejor serie de televisión que se emite en España?

¿? ¿Qué serie te gustaría que repusieran en televisión?

¿? ¿Cuál es el personaje de serie cómica con el que mejor te lo pasas?

¿? ¿Qué anuncio te gusta más de los que se emiten actualmente en televisión?

¿? ¿Cuál crees que es el mejor programa que hay en la TV?

Musica.com

Más ocio